• O noapte furtunoasă

  Theatre
 • 14 Septembrie 19:00 - 21:00
 • Teatrul Arte dell’Anima vă invită în data de 14 septembrie, orele 19:00, precum și în data de 28 septembrie, orele 19:00, la spectacolul „O noapte furtunoasă” în regia lui Florin Liță. Distribuția este formată din: Alexandru Banciu (Jupân Dumitrache sau Titircă Inimă-Rea), Adrian Piciorea (Nae Ipingescu), Mircea Alexandru Băluță (Chiriac Sotirescu), Vlad Lință (Spiridon Ionescu), Voicu Aaniței (Rică Venturiano), Vlad Brumaru (Ghiță Țircădău), Bianca Cuculici (Veta Dumitrache), Ana Crețu (Zița Venturiano). Scenografia este semnată de Ioana Colceag.

  Un spectacol exploziv, cu multe întorsături de situație, ce te va ține cu sufletul la gură până la final. O lume a mahalalei unde politica se amestecă cu pasiunea, iubirea cu moralitatea și modul de viață este unul impulsiv. Personajele însuflețite atât de bine de acești tineri actori trăiesc intens și nu se gândesc prea mult la consecințe.
  O comedie ce nu moare niciodată și rămâne de actualitate indiferent de epocă, „O noapte furtunoasă” îi introduce pe spectatori direct în lumea lui Caragiale chiar de la intrarea în teatru, făcându-te în fiecare secundă să te întrebi ce mai urmează.

  Distribuție: Alexandru Banciu, Adrian Piciorea, Mircea-Alexandru Băluță, Vlad Lință, Voicu Aaniței, Vlad Brumaru, Bianca Cuculici, Ana Crețu
  Producție: Teatrul Arte dell'Anima
  Regie: Florin Liță
  Scenografie: Ioana Colceag

  Preț: 35 lei
  Durată: 1h 20
  Adresă: Str. Făinari Nr. 17D, Sector 2, București, Bucharest
  Rezervări:
  Facebook: Teatrul Arte dell'Anima
  Telefon: 0733060033
  E-mail: teatru@artedellanima.ro

  *Biletele se pot ridica de la sediul Teatrului Arte dell'Anima, între orele 10.00 și 18.00
  Teatrul Arte dell’Anima – Din suflet pentru Artă!