• Night Storm - ITF 2017

  Theatre
 • 15 Noiembrie 19:00 - 21:00
  Organizat de:
 • La Unteatru, în mijlocul ITF-ului, se va desfășura "Night Storm”, adică textul dezvoltat de grupa SandStorm la Cursul de Actorie Teatru Începători.

  Vă invităm în povestea unei familii pentru care relațiile clasice dintre membrii ei nu sunt o opțiune. Secrete și reproșuri sunt în toate familiile dar să le "rezolvi" la un festival de muzică în miezul nopții e o marcă înregistrată a "familiei" SandStorm.

  Piesa de teatru este "examenul final" al grupei, aceștia vor avea ocazia în felul ăsta să pună în practică conceptele de bază studiate la curs, cum sunt: adevărul în scenă, raportarea la partener, scop în scenă, asumarea situației ș.a.m.d..

  Membrii grupei Sandstorm sunt foarte dinamici și apelează instinctiv la unelte proprii de creație foarte curajoase. Încă de la primul curs a existat o chimie foarte puternică pe ceea ce înseamnă lucrul în echipă, o componentă foarte importantă în cadrul unei trupe de teatru. Mult succes SandStorm!
  Distribuția: Ciotir Ionuț, Anca Tănase/Iulia ?, Maria Adriana Țucă, Monica Doroftei, Oana Ulescu, Bianca Maria Bălșan, Roxana Buje, Andreea Pîrvu, Dan Georgescu

  InLight Theater Festival – ITF 2017
  Culturalizare plăcută!

  ITF 2017

  ITF - InLight Theater Festival este, așa cum îi spune și „prenumele”, Festivalul de Piese Imperfecte.

  De ce imperfecte?

  Le-am numit așa pentru că este vorba despre piese de teatru neprofesionist, lucrate de studenții Școlii de Actorie InLight dar și de la alte școli, de anul acesta. Noi am vrut să le sărbătorim imperfecțiunea adunându-le sub umbrela primului festival de acest gen din România.

  ITF este unul dintre cele mai ambițioase și frumoase proiecte anuale ale InLight, pentru că ne prezentăm, concentrat în două săptămâni, munca noastră și a studenților dintr-un an, împreună cu multă emoție, nopți nedormite, ciorne rescrise și cele mai frumoase vise.

  În teatrul neprofesionist e vorba despre 100% pasiune. Și pentru că în general pasiunea e contagioasă, alte două școli de actorie din București, Școala Teen Media cu un spectacol de musical, creație proprie numită "Casting pe Broadway" și Școala Teatrul de Artă cu o adaptare după spectacolul "Trilogie Belgrădeană", s-au alăturat proiectului ITF 2017 și vor participa anul acesta în festival alături de spectacolele InLight.

  În perioada 13-24 Noiembrie 2017 deschidem ușile!

  La teatrul Unteatru, în strada Sfinții Apostoli nr. 44, etajul doi, ușă în ușă cu InLight, și la Teatrul de Artă, în strada Sfântul Ștefan, nr. 21.

  Cele 11 spectacolele vor avea 14 distribuții și se vor juca în fiecare seară, începând cu orele 19:00 și 21:00, cu excepția weekend-ului (18 și 19 noiembrie) când orele de începere ale spectacolelor sunt 16:00 și 19:00, la adresele de mai sus la Unteatru și Teatrul de Artă.

  Pretul unui bilet este de 15 lei iar contravaloarea acestuia se achită la intrare.

  Pentru rezervări puteți suna, cu cel puțin 2 ore înainte, la numărul de telefon +40 743 679 062

  https://inlightcenter.ro/