• Mind Fitness • Yoga Philosophy explained + Vinyasa Krama

  Workshop
 • 3 Septembrie 10:00 - 12:00
  Organizat de:
 • În formula de trio în care am mai explorat până acum teme fundamentale din Yoga-sūtra lui Patañjali, vă invităm să explorăm o temă concentrată și esențială practicii yoga: Mind Fitness, i-am spus noi, cu intenția de a cuprinde în mod sugestiv toate aspectele minții (manas).

  Scopul acestui atelier este de a vă oferi o experiență cât mai completă a practicii yoga, determinând natura, rolul și funcțiile minții (manas) în acest context. ‘Mind fitness’ este un antrenament practic și teoretic prin care aducem înțelegerea și uneltele necesare pentru a trece de la o stare de agitație la una de stabilitate și claritate.

  De aici trecem la antrenarea discernământului și a cunoașterii, pregătind corpul și mintea pentru starea de YOGA.
  ________________________
  PENTRU ÎNSCRIERI:
  huditaioana@yahoo.com, info@yogaepoche.ro,
  vlad.sovarel@gmail.com
  ________________________
  Program

  12:45 Welcome/ Prezentarea programului
  13:00 VINYĀSA-KRAMA YOGA (90 min. I. Hudiță)

  14:30 PRAṆAVA-DHYĀNA, Tema: Cultivarea mentalului (Chitta Bhavana) în Yoga-sūtra lui Patañjali și în textele Pali. Realizarea prezenței (90 min. G. Petre)

  16:00 Pauză (tea/cookies)

  16:30 Sesiune teoretică - (90 min V. Șovărel)

  17:45 -19:00 Q&A, discuții

  Pentru gustare/late lunch, vă invităm să aduceți cu voi și un "pachețel", eventual ceva pe care să il împărțiți cu ceilalți, pe lângă ceea ce vom pregăti noi.

  PARTICIPARE: Ședințele sunt deschise tuturor, practica fiind accesibilă atât începătorilor cât și celor familiarizați cu tehnicile meditative sau cu yoga posturală.

  Donația sugerată este 111 lei