• E-an-na // Twist of Fate // Linear Disorder //Lucky Thirteen

  Spectacol live
 • 10 Februarie 19:30 - 21:30
  Găzduit de:
 • Pe 10 februarie, ne întâlnim cu toții în cadrul unui concert excepțional în Quantic, alături de E-an-na, Twist of Fate - Ro, Linear Disorder și Lucky Thirteen.

  După un 2017 fulminant, E-an-na revin în Bucureşti, de data aceasta cu un show complet, promiţând să nu plecaţi de acolo fără febră musculară şi zâmbete pe buze.
  În 2017 E-an-na s-a remarcat printr-o serie de evenimente extraordinare, trupa susţinând 3 turnee, şi ajungând să reprezinte România la cel mai cunoscut festival de metal, Wacken Open Air (Germania), de unde s-au întors cu locul II, făcând astfel din România singura ţară care a avut două trupe în top 5 de-a lungul întregii existenţe a festivalului.

  Daţi sfoară în ţară şi aduceţi-vă toţi prietenii: ştiţi deja de-acum că n-o să regrete.

  Mai multe detalii, în curând! ;-)

  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

  Twist of Fate (metalcore/melodeath)

  Matei - chitară
  Rareș - tobe
  Alin - bas
  Dimitrie - chitară
  Abi - chitară
  Shov - vox

  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

  Linear Disorder (modern melodic death metal /metalcore)

  Mihail Georgescu - chitară /voce
  Mihai Măciucă voce/chitară
  Robert Valentin Bencze - tobe
  Abia Necula - bas

  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

  Lucky Thirteen” este o formație de progressive metal din Brașov. Începuturile trupei sunt legate de luna aprilie a anului 2015, când toboșarul Theodor Moldovan împreună cu basistul Alexandru Berbecariu se hotărăsc să pună bazele unui nou proiect muzical. Debutul artistic a fost influiențat de numeroasele schimbări de componență care au generat o instabilitate, însă lucurile încep să se regleze spre începutul anului 2016, prin cooptarea celor doi chitariști: Michael Gross și Alexandru Boieș, ulterior urmând să se alăture și vocalistul Cristian Medrea. În această formulă trupa începe să-și formeze propriul stil. Acest stil variază de la progressive metal la post-rock, dar se pot distinge și amprente ale altor subgenuri muzicale, având ca influiențe formații precum Dream Theater, Opeth sau Katatonia. Grupul a participat peste tot prin țară la diferite festivaluri și concursuri, împărțind scena cu nume importante ale rockului autohton. Printre numele importante cu care formația a avut ocazia de a împărți scena se numără: White Walls, Kempes, Hteththemeth, Bucovina sau Cargo. În luna noiembrie a anului 2017 trupa a lansat EP-ul „Standing In The Shadows”, acesta fiind primul material discografic lansat.

  Youtube: http://bit.ly/2yxlrCT
  Soundcloud: http://bit.ly/2yx2ZdD
  Bandcamp: http://bit.ly/2yzodr1

  Cristian Medrea - voce/instrumente de suflat
  Michael Gross - chitară ritmică/clape
  Alexandru Boieș - chitară solo
  Alexandru Berbecariu - bass/backing vocals/growl vocals
  Theodor Moldovan - tobe