• Cu iubirea la Control - ITF 2017

  Theatre
 • 19 Noiembrie 16:00 - 18:00
  Organizat de:
 • Membrii grupei SpotLight vin „Cu iubirea la control”. Vom afla ce e de făcut cu iubirea când pare-se că are nevoie de un control și poate chiar unul riguros.

  Piesa este scrisă chiar de ei la Cursul de Actorie Teatru Începători.

  Una dintre grupele cu o mare disciplină de lucru, dar și multă sensibilitate și pasiune, grupa SpotLight, ne invită să ne autoanalizăm în toate situațiile în care suntem cu Iubirea față în față.
  Cu ocazia acestui spectacol avem ocazia să ne înțelegem pe noi, pe ceilalți, intențiile noastre și ale celorlalți, dorițele noastre și ale celorlalți.

  Un spectacol pentru suflet dar și minte.

  Acest spectacol este realizat printr-o tehnică un pic diferită, deoarece spre deosebire de majoritatea spectacolelor de la cursul începători, la acesta toți actorii sunt pe scenă de la început până la final.

  Distribuție: Alexandru Aninoșanu, Andra Maria Brebu, Eliana Blag, Ianula Darlaiane, Gina Radu, Andreea Tudor, Iuliana Căpâlneanu, Laura Ilisii

  InLight Theater Festival – ITF 2017
  Culturalizare plăcută!

  ITF 2017

  ITF - InLight Theater Festival este, așa cum îi spune și „prenumele”, Festivalul de Piese Imperfecte.

  De ce imperfecte?

  Le-am numit așa pentru că este vorba despre piese de teatru neprofesionist, lucrate de studenții Școlii de Actorie InLight dar și de la alte școli, de anul acesta. Noi am vrut să le sărbătorim imperfecțiunea adunându-le sub umbrela primului festival de acest gen din România.

  ITF este unul dintre cele mai ambițioase și frumoase proiecte anuale ale InLight, pentru că ne prezentăm, concentrat în două săptămâni, munca noastră și a studenților dintr-un an, împreună cu multă emoție, nopți nedormite, ciorne rescrise și cele mai frumoase vise.

  În teatrul neprofesionist e vorba despre 100% pasiune. Și pentru că în general pasiunea e contagioasă, alte două școli de actorie din București, Școala Teen Media cu un spectacol de musical, creație proprie numită "Casting pe Broadway" și Școala Teatrul de Artă cu o adaptare după spectacolul "Trilogie Belgrădeană", s-au alăturat proiectului ITF 2017 și vor participa anul acesta în festival alături de spectacolele InLight.

  În perioada 13-24 Noiembrie 2017 deschidem ușile!

  La teatrul Unteatru, în strada Sfinții Apostoli nr. 44, etajul doi, ușă în ușă cu InLight, și la Teatrul de Artă, în strada Sfântul Ștefan, nr. 21.

  Cele 11 spectacolele vor avea 14 distribuții și se vor juca în fiecare seară, începând cu orele 19:00 și 21:00, cu excepția weekend-ului (18 și 19 noiembrie) când orele de începere ale spectacolelor sunt 16:00 și 19:00, la adresele de mai sus la Unteatru și Teatrul de Artă.

  Pretul unui bilet este de 15 lei iar contravaloarea acestuia se achită la intrare.

  Pentru rezervări puteți suna, cu cel puțin 2 ore înainte, la numărul de telefon +40 743 679 062

  https://inlightcenter.ro/