• 552

  Recital de arii, lieduri şi canţonete cu tenorul Lucian Corchiş

  Workshop
 • When
  20 Ianuarie 19:00 - 21:00
 • Fundaţia Calea Victoriei vă invită în prag de sărbători, sâmbătă, 16 decembrie 2017, la 19:00, în eleganta Sală de Spectacole a Cercului Militar Naţional din Bucureşti, la Recitalul de arii, lieduri şi canţonete, o călătorie fantastică prin universul muzical al unor compozitori celebri.

  Vă veţi bucura de un recital susţinut de tenorul Lucian Corchiş şi pianista Livia Teodorescu-Ciocănea.

  Ascultând muzica unor compozitori geniali, veţi trăi emoţiile puternice cuprinse în efervescentele poveşti de dragoste, pline de speranţă, pasiune sau umor.

  În programul recitalului se vor regăsi lucrări muzicale valoroase semnate de Franz Schubert, Richard Strauss, Gabriel Faure, Frederic Chopin, Paolo Tosti, Piotr Ilici Ceaikovski.

  Lucian Corchis, prim solist la Opera Naţională Bucureşti din 2006, a absolvit Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti. De-a lungul timpului s-a perfecţionat la diferite cursuri din ţară sau străinătate, ceea ce i-a adus şi colaborări importante cu instituţii de profil cu prestigiu. A colaborat cu Opera Naţională din Cluj, Opera Naţională din Timişoara, Opera Naţională din Iaşi, Filarmonica din Stuttgart, Orchestra Naţională Radio şi altele. În repertoriul său se regăsesc roluri precum Faust (Faust), Rodolfo (La Boheme), Ducele de Mantua (Rigoletto). Lucian Corchiş este apreciat pentru timbrul deosebit al vocii şi sensibilitatea cu care interpretează.

  Livia Teodorescu Ciocanea este profesor universitar doctor la catedra de compoziţie a Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti, compozitor şi pianist. Creaţia sa cuprinde peste 60 de lucrări de diferite genuri muzicale (cameral, vocal simfonic) care au fost interpretate în ţări precum Italia, Australia, Franţa, Danemarca, Spania sau România. Ca pianist a susţinut numeroase recitaluri, concerte cu muzică din repertoriul clasic sau contemporan şi recitaluri vocal instrumentale.

  Dată: 16 Decembrie 2017, Oră: 19:00
  Cost: 45 de lei, Cost redus (card fidelitate, studenți, elevi, pensionari): 40 de lei

  Loc: Cercul Militar Naţional, Sala de spectacole

  Info&înscrieri: goo.gl/ua271c

  #recital #LucianCorchis #eveniment