• Sunt eu, Annabel by Lightwave Theatre

  Theatre
 • 29 August 18:30 - 20:30
 • De pe scena Romanii Au Talent, cu Golden Buzzer, pe cea a Teatrului Municipal Bacovia!

  “Concerte Bacău - Fabrica de Evenimente” vă prezintă:
  Spectacol de teatru vizual cu păpuși în mărime naturală destinat publicului adult ca înțelegere, pe 29 august 2017, la Teatrul Municipal Bacovia, Bacău, la ora 18.30.

  Ajunsă în casa copilăriei, își descoperă jurnalul pe care l-a ținut până la adolescență. Annabel este o fetiță ca oricare alta, dintr-o familie ca oricare alta, disfuncțională precum majoritatea, care prin imaginația sa încearcă să treacă peste certurile părinților, crescând și ajungând față în față cu tentațiile adolescenței. Păpuși în mărime naturală, într-un spectacol Lightwave Theatre, destinat publicului adult.

  Text: Iulian Tanase
  Voci: Constantin Cotimanis, Cristina-Andreea Ion

  Distribuțíe:
  Cristina Andreea Ion
  Petru Stratulat
  Andra Mirescu
  Dragoș Stanciu

  Lightwave Theatre este o companie independentă de teatru vizual cu păpuși, destinat publicului adult din România, invitată atât pe scene naționale cât și internaționale precum cele din Marea Britanie, Germania, Croația, Turcia, Bulgaria și nu numai.
  Spectacolele Lightwave nu au fost apreciate numai în festivalurile de teatru de animație ci și în cele de teatru dramatic, arta lor fiind o fuziune armonioasă de animație, dramă, muzică live și dans.

  Site: http://teatruvizual.ro
  Facebook: http://facebook.com/Lighwave.Theatre
  Video Channel: http://vimeo.com/lightwavetheatre

  Detalii despre achiziționarea biletelor pentru spectacol

  Biletele pot fi achiziționate de la sediul Agenției Concerte Bacău din str. Mihai Viteazu nr. 3, (intersecția cu Ana Ipătescu) și de la casieria Teatrului Bacovia.

  Mai multe informații: 0753 533 222, 0234 514 262.

  www.facebook.com/concertebacau
  www.concertebacau.ro
  http://www.teatruvizual.ro

  Accesul în sală este permis doar persoanelor cu vârsta peste 13 ani.
  Pentru persoanele cu handicap, biletele vor fi acordate în limita locurilor rămase libere și vor fi disponibile doar în seara concertului, la intrare.