• 454

  In valea cu parfum de flori si zumzet de albine

  Theatre
 • When
  24 Noiembrie 19:30 - 21:30
 • "În valea cu parfum de flori şi zumzet de albine...”, Horaţiu Mălăele urcă pe scenă alături de fiul său, Bogdan Mălăele. Alături de tată şi fiu, avem plăcerea de a o vedea pe Meda Victor, o tânără actriţă, protagonista lungmetrajului „Nunta mută”.

  Un cuplu fericit, care trăieşte în atemporalul rural, are în sfârşit parte de o surescitare a vieţii de zi cu zi. Pepino (Bogdan Mălăele), plictisit de eterna rutină şi veşnic cicălitoarea nevastă, hotărăşte că ar fi momentul să facă schimb de responsabilităţi cu Lisa (Meda Victor). Aşadar, soţul rămâne cu treburile casnice, iar consoarta pleacă la cosit. E momentul ca în scenă să-şi facă apariţia Tatăl (Horaţiu Mălăele), neîndemânatic şi foarte miop. Ce se poate întâmpla într-o gospodărie în care doi bărbaţi încearcă să facă pe femeile? Este într-adevăr întreţinerea unei gospodării atât de grea pe cât se plânge Lisa?

  „În valea cu parfum de flori şi zumzet de albine...”, Edenul se preschimbă în Tartar. O comedie burlescă, plină de bufonerii à la Stan şi Bran, menită să ne descreţească frunţile şi să ne destindă inimile.

  Distibuţia: Horaţiu Mălăele
  Bogdan Mălăele
  Meda Victor
  Regia: Horaţiu Mălăele

  Detalii : 0729998786

  Bilete : casieria Teatrului de pe Lipscani,in fiecare zi in intervalul orar 12:00-20:00 si online pe https://www.bilete.ro/in-valea-cu-parfum-de-flori-si-zumzet-de-albine/ .