• Servus Transilvania Fest 2017

  Outside the city
 • 18 August 12:00 - 20 August 23:00
  Organizat de:
 • Servus Transilvania Fest 2017

  De ce Woistal Rock CommUnity ?
  Woistal nu mai este demult o vale pustie. Ceea ce prietenul nostru Otto Wagner a început, Servus Transilvania Fest își propune să desăvârșească.
  Vă invităm în Woistal, un loc în care diferențele de orice natură ajung să se împace, un loc în care putem forma împreună o comunitate alcătuită din oameni ce împărtășesc valori muzicale și culturale comune.
  Ne dorim un public educat, care să se bucure de acest loc magic, alături de noi. Păstrăm natura curată chiar și la 10.000 de oameni!

  LINE-UP:
  Persefone (progressive metal, Andorra), POEM (progressive /alternative, Grecia) Dirty Shirt (crossover folklore metal, Romania), Kempes Romania(heavy metal, RO), Platonic Band (bluess/jazz/rock, RO), dordeduh (ethnic folklore metal, RO), Indian Fall (black metal, RO), Still Awake (rock/metal/prog, DE), For The Wicked (metalcore, RO), First Division (hardcore/metal/punk, RO), Iron Maidnem - Iron Maiden tribute band (heavy metal, HU), BadBlood (prog metal, IN), Avator (metal, DE), SCORN - In Flames tribute band (melodic death metal, RO), onenightstand (rock/metal, RO), STILL CRAZY - The Rock Band (hard rock, RO) Tudor Turcu (Winner X-Factor Romania 2012, RO).

  Festivalul artistic mai cuprinde un concurs jurizat cu premii pentru trupe de tip newcomer. Conditiile de participare pot fi gasite pe pagina oficiala de Facebook a festivalului.

  Misiune
  Ne propunem să contribuim la crearea unei atmosfere plăcute prin conturarea unui program artistic omogen și prin furnizarea unor servicii de calitate.
  Programul artistic cuprinde concerte de muzică live + jam session, în genul rock / prog / metal cu participarea unor trupe din România și din străinătate.

  Târg de produse bio și hand-made
  Servus Transilvania Fest devine loc de întâlnire pentru cei mai pricepuți meșteșugari și producători locali care participă la Târgul Festivalului. Cu ajutorul lor, vom reuși să producem o alternativă la comerțul de masă și să avem acces la produse de calitate, proaspete, de-acasă.
  „Ești ceea ce lași în urmă!”

  Promovăm:
   patrimoniul cultural local / regional
   formațiile de tip newcomer prin crearea oportunității de a concerta în fața unui public de calitate și de a participa la un concurs jurizat
   respectul față de natură și păstrarea curățeniei
   munca în echipă

  Pentru informatii legate de festival, va rugam sa ne contactati:
  Pentru festivalul artistic +40753617789 (Daniel)
  Pentru targ: +40741045353 (Ada)
  Pentru relatii cu presa: +40725856113 (Cristiana)
  Pentru marketing: +40728075030 (Dan)

 • VIDEO