• Atelier de Storytelling pentru copii

  Workshop
 • 13 Martie 18:00 - 19:30
  Găzduit de:
 • Copilului tău îi place să vorbescă și să povestească? Sau îi place să asculte povești? Ți-ai dori ca el/ea să aibă un loc unde să se exprime liber, să-și dezvolte imaginația și să învețe să comunice mai clar?

  Atelierul de Storytelling de Marți, 17 Aprilie, ora 18:00 - 19:30 sau de Marți, 22 Aprilie, ora 15:00 - 16:30, oferă copilului tău ocazia de a învăța cum să creeze o poveste interesantă, cum să o prezinte și cum să se asigure că mesajul său a ajuns la ceilalți.

  Toți putem spune povești și este o abilitate care poate fi exersată. Poveștile sunt peste tot în viața noastră: cărți, filme, reclame sau chiar lucruri care ți se întâmplă peste zi și pe care vrei să le povestești familiei, prietenilor.

  Ce învață copilul tău?
  - structura de bază a unei povești;
  - cum să creeze o poveste scurtă (scrisă în cuvinte sau desenată, copilul nu trebuie să știe să scrie);
  - cum să își prezinte povestea în public (către alți copii);
  - cum să afle dacă povestea sa a avut efectul dorit (să ceară impresii de la ceilalți copii).

  Atelierul stimulează creativitatea, vorbitul în public și capacitatea de auto-evaluare.

  Trainer: Andra Berilă, absolventă a Universității Media - Regie de film și Absolventă a Universității Alternative - New Media și Antreprenoriat.
  Motto-ul aNDREI: „Totul se poate reinventa.” Ea învață multe de la copii, mai ales de la fratele ei, și crede că învățarea e cu bilet dus-întors: oferi ceva și primești înapoi. Asta o motivează cel mai mult și îi dă energie să îi ajute pe copii să învețe lucruri noi, dar și să afle cum văd ei lumea.

  Dacă vrei ca cel mic să participe doar la acest atelier, costul lui este de 60 RON și include toate materialele necesare realizării activităţilor. Înscrie-te la Atelier aici: https://goo.gl/DRgQ41

  Sau profită de abonamentul în Clubul PlaYouth cu preţuri avantajoase!

  Clubul PlaYouth a fost creat pentru a oferi copiilor oportunitatea de a participa la activităţile noastre, atât în timpul săptămânii, cât și în weekend, într-un mediu în care aceștia pot să înveţe și să experimenteze lucruri noi.

  Pentru a cumpăra un abonament copilului tău sau pentru a-l face cadou, înscrie-te aici: https://goo.gl/bo3YLf

  Există două tipuri de abonamente:
  1. Valabil 3 luni de la data validării, ce conţine 5 activităţi (ateliere diferite și evenimente) și costă 240 RON.
  2. Valabil 4 luni de la data validării, ce conţine 8 activităţi (ateliere diferite și evenimente) și costă 390 RON.
  * eveniment = Călătorim în jurul lumii, Jocuri în Familie, Astronomie, alte evenimente tematice.

  Locaţia evenimentului: Barbu Delavrancea, Nr. 15, Sector 1, Etaj 2, Interfon 5.
  Avem doar 10 locuri disponibile, iar atelierul se adresează copiilor cu vârste între 5 și 12 ani.
  Nu ezita să ne contactezi pentru detalii suplimentare la numărul de telefon 0755 655 566 sau la adresa de e-mail: contact@playouth.ro
  -------------------------------------------------------------------------------------------
  Desfășurăm activitățile cu un număr mic de participanți, în așa fel încât atenția trainerului să fie distribuită egal către toți și ca fiecare din ei să rămână cu ceva concret în urma fiecărei activități.

  Părinții aleg activitățile noastre pentru că aici, copiii lor învață ceva practic și util pentru dezvoltarea unor abilități precum încredere în sine și în ceilalți, răbdare, bucurie, pasiune, libertate și curiozitate. Prin contextele pe care le creăm, copiii ajung să se împrietenească și să discute liber despre tot ce simt, să fie buni unii cu ceilalți, să lucreze în echipă, să se implice activ în ceea ce fac alături de alți copii.

  Dacă simți să recomanzi activitățile PlaYouth și altor părinți, pe noi ne-ar bucura foarte tare și ți-am fi extrem de recunoscători. Mulțumim!

  Fii sigur/ă că PlaYouth este locul pentru dezvoltarea copilului tău, în relație cu tine! Iar ca să te convingi, te invităm să intrăm în conversație. Scrie-ne pe contact@playouth.ro sau intră direct pe site-ul nostru www.playouth.ro