• Cu inima la teatru în Cluj-Napoca

  Theatre
 • 21 Noiembrie 19:00 - 21:00
  Organizat de:
 • Într-o singură zi, inima bate de 100.000 de ori, iar sângele parcurge aproape 30 de milioane de kilometri de artere, vene și capilare. Cu ajutorul ei, într-o singură zi, rostim mai bine de 5.000 de cuvinte, respirăm de aproape 20.000 de ori, mobilizăm grupele musculare majore de 750 de ori și punem la lucru circa 14 milioane de celule nervoase. Inima ne hrănește zilnic, însă noi cât de des o hrănim pe ea?

  Credem că emoția ne face inimile să vibreze și, de aceea, vă invităm să veniți alături de noi #cuinimalateatru, în cea de-a doua ediție a turneului național heART. Planul este simplu: timp de două săptămâni cutreierăm țara în formă de inimă și, din dragoste pentru teatru, vă dăruim emoție, în atmosfera Cuibului Artiștilor.

  Intrarea este liberă, iar din donațiile pe care le vom strânge vom oferi burse artistice unor tineri talentați de liceu, ale căror inimi bat pentru muzică.

  Data: marți, 21 noiembrie
  Ora: 19:00
  Locație: Casa de Cultură a Studenților Cluj

  "Aventuri contemporane"

  6 povești, cu sau fără legătură între ele, descriu un tablou al societății de astăzi, într-o tentă comică. Fiecare scenă este compusă din relațiile dintre două sau trei personaje, care scot în evidență diferitele tipuri de aventuri pe care le regăsim în societate.

  15 tipologii diferite de oameni prezintă viața cu ironie, cu dragoste, cu vulnerabilitate, cu joacă, cu dramatism sau cu nerv.

  Distribuție:
  Vlad Basarabescu – Absolvent UNATC / Actor la Teatrul Mic
  Frederic Negrescu – Absolvent UNATC
  Serin Jemaa – Student anul III UNATC
  Victor Țăpeanu – Absolvent UNATC / Actor la Teatrul Național București
  Cătălin Gheorghiu – Student anul I Universitatea Hyperion – Actorie

  Regia – Victor Ţăpeanu
  Scenariul – Adaptare după Mark H. Levine şi John Cariani