• Cantec pentru Tisha

  Theatre
 • 20 Ianuarie 11:00 - 12:00
  Găzduit de:
 • Un spectacol pentru copii inedit cu muzica live, dansuri si interactivitate.

  Regizor: Felicia Dalu
  Textul și versurile: Andreea Gaica
  Compozitor: Eduard Petru Jighirgiu
  Costume și decor: Flavia Varga
  Producător: MiniArtShow by Ioana Ginghină
  Distributia:

  Ioana-Maria Repciuc / Alexandra Mirescu / Elena Dumitrescu
  Andreea Gaica
  lona Brezoianu / Andreea Mera
  Emilian Mârnea / Andrei Atabay
  Rareș Stoica / Viorel Ionescu

  “Cantec pentru Tisha” inseamna performanta actoriceasca, un scenariu unic inedit, muzica originala, adaptata genului de muzica de calitate pentru cei mici. Este un spectacol dedicat atat pentru copii peste 4 ani cat si pentru parintii care, prin interactiune si jocuri noi, reuseste sa aduca in prim plan stransa relatie dintre copii si parinti, importanta si nevoia de a petrece cat mai mult timp cu copilul tau.

  In fiecare zi, la anumite ore, Tisha se intalneste pe Skype cu parintii. In restul timpului, cei care ii sunt alaturi sunt jucariile: un urs haios, papusile Raza de soare si Gratziline si cosarul vesel. Aceste jucarii ii propun Tishei o serie de jocuri hazlii, interactive, pline de semnificatii si invataminte, la care participa activ si spectatorii.

  Pentru a completa cat mai bine piesa si a crește implicarea emoțională, au fost create special melodii potrivite povestii interpretate, astfel ca veti fi surprinsi de o muzica noua, moderna si adecvata noii generatii, precum este si povestea Tishei.

  Muzica live, dansuri si interactivitate, toate in spectacolul musical “Cantec pentru Tisha”.

 • GALERIE FOTO