• Milk on fire

  Theatre
 • 20 Ianuarie 19:00 - 21:00
 • În datele de 12, 20, 26 și 30 ianuarie, de la orele 19:00 Teatrul Arte dell’Anima din București vă invită la spectacolul „Milk on fire” scris și regizat de Radu Pocovnicu. Un spectacol cu Lorena Luchian, Crina Lință, Mia Crișan și Ana-Maria Irimia.
  Patru femei se lasă antrenate într-o dispută pro/contra alăptatului în public. Aparent, argumentele și contra-argumentele vor lămuri problema, sau măcar vor conduce către victoria rațiunii. Însă, pe Internet (acolo unde are loc evenimentul), orice dezbatere care suscită opinii contrare conduce, ireversibil, la ură. Realitatea devine doar o proiecție, iar interlocutorul - un nume. Argumentele nu mai funcționează, sunt doar mijloacele unei poziționări ideologice și a unui maniheism clasic: Bine/Rău, Pro/Contra etc.
  Vino și tu pe 12 și 20 ianuarie, de la orele 19:00 la Teatrul Arte dell’Anima din strada Făinari, nr. 17D pentru a lua parte la cea mai controversată dezbatere a secolului XXI!
  Distribuție: Crina Lință, Lorena Luchian, Mia Crișan și Ana-Maria Irimia
  Regie și text: Radu Pocovnicu
  Scenografie: Ruxandra Manolovici
  Coregrafie: Alina Iacov
  Durată: 1h
  Producție: Teatrul Arte dell’Anima
  Preț bilet: 35 lei
  Adresă: Str. Făinari Nr. 17D, Sector 2, București, Bucharest
  Rezervările se fac pe pagina de Facebook: Teatrul Arte dell’Anima, la nr. de tel.: 0733060033 sau prin e-mail: teatru@artedellanima.ro.

  *Biletele sunt disponibile în rețeaua MyStage aici: https://www.mystage.ro/spectacole/milk-on-fire-910?af=41 și la Casa de Bilete a Teatrului Arte dell’Anima.