• Bătălii, Regi și Elefanți

  Petrecere
 • 25 Aprilie 20:00 - 21:30
 • Teatrul LUNI prezintă:

  BĂTĂLII, REGI ȘI ELEFANȚI
  de Daniel Chirilă

  cu: Tiberiu Enache și Paul-Ovidiu Cosovanu

  regia: Daniel Chirilă
  muzica: Paul-Ovidiu Cosovanu
  video mapping: Tiberiu Enache
  producția: Teatrul LUNI de la Green Hours & Frilensăr

  Totul a pornit de la Michelangelo povestit de MATHIAS ÉNARD și-am ajuns la condiția artistului. Noi suntem artiști? Suntem creatori? Ce suntem noi sau mai degrabă cine suntem noi?

  Și-a apărut pauza. Pauza e cea mai grea pentru că implică frământări și pentru că atunci ți se varsă fiecare amintire și fiecare gând de neputință. Sau de putință. Le-am strâns în doi actori, le-am așezat lângă mirosul copilăriei și-am început să le împingem dincolo de ce putem noi să înțelegem acum. Mobilă, pământ, plante, lumină, nailon, apă, covoare, muzică și lumină. Ne-am dat seama că povestim despre bătălii, regi și elefanți.

  ”Pentru că sunt copii povestește-le despre bătălii și regi, despre cai, despre diavoli, despre elefanți și despre îngeri, dar nu uita să le vorbești despre dragoste și alte lucruri asemănătoare.”
  (Mathias Énard)

  ---
  intrare:
  - 25 de lei - achitat în avans, pînă în preziua evenimentului, la sediul Green Hours, cu un telefon în prealabil la 0788 452 485
  - 30 de lei - achitat în ziua evenimentului*
  * redus la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după teatru :) - în limita a 6 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

  … și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Teatru, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

  rezervări:
  # ideal din timp - pe site:
  http://www.greenhours.ro/ (conf. automată)
  # doar la urgenţă - 0788 452 485 (L-V: 11-18)

  ☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
  Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
  ☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 - max. 30 minute după ora anunţată.
  ☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotriviţi cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green...
  ☼ vă rugăm ca pe timpul spectacolului/concertului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

  Parteneri media: Radio România Cultural, BucurestiFM, 24FUN.ro, TANANANA, Ziarul Metropolis, IQads, AGERPRES, SMARK