• Lobby Hero, regia Radu Iacoban

  Theatre
 • 26 Noiembrie 19:00 - 21:00
 • Autor: Kenneth Lonergan
  Regia: Radu Iacoban
  Scenografia: Mihaela Ularu

  Distribuția:
  Tudor Aaron Istodor, Alexandra Fasolă, Marius Călugărița, Mihai Prejban

  Gen: Comedie
  Limba: Română

  După premiera din New York a spectacolului “Lobby Hero”, cei de la “The Village Voice” scriau că textul lui Lonergan este “o dramă comică romantică perfectă”. Descrierea, deși un pic forțată, nu m-a intrigat. “This is our Youth”, text pe care am avut șansa să-l regizez în trecut, e compus din aceleași ingrediente. Kenneth Lonergan e un autor complet. Scrie piese de teatru, dezvoltă scenarii pentru seriale ș pentru film. Știe cum să amuze și să răscolească spectatorul, are abilitatea să îți ofere în mod echilibrat toate fațetele problemei pe care o dezvoltă într-un scenariu, iar acest lucru se observă și în ultima sa creație cinematografică - “Manchester by the Sea” - film care a primit multe premii internaționale, printre care și două premii Oscar, pentru cel mai bun actor și pentru cel mai bun scenariu.

  ”Lobby Hero” oferă spectatorului o poveste aparent simplă, cu implicații complexe. Personajele - un paznic, șeful acestuia, un polițist și o polițistă - sunt în același timp și bune, și rele, și egoiste, și altruiste; suferă, se amuză sau exacerbează emoții, în încercarea de a se redescoperi pe ei înșiși.

  Jeff (Tudor Istodor), ostracizat de societate, dat afară din armată, dat afară din casă de proprii părinți, încearcă să-și refacă viața lucrând ca paznic într-o firmă de securitate. Nu este cel mai bun job din lume, dar pentru moment Jeff e liniștit. Însă somnul îi este tulburat de șeful firmei de securitate, care îi spune că fratele său e suspectat de crimă.

  Preț bilete:
  Categoria 1: 30 lei, Categoria 2: 20 lei, Categoria 3 (elevi, studenți, pensionari): 12 lei

  Rezervări:
  0743.215.998, rezervari@teatrul-evreiesc.ro