• YVONNE

  Theatre
 • 28 Ianuarie 19:00 - 20:40
  Bilete: 30/35 lei
  Găzduit de:
 • YVONNE

  Drumul ei in viață nu a fost niciodată drept. Rămasă din copilarie fără părinți, este crescută de bunica sa.

  Pierzându-și casa într-un incendiu mârșav, cele două încep să cutreiere lumea și pe masură ce viața începe să se dezvăluie înaintea ei, copila devine moneda de schimb a bunicii. Ea rămâne, de fapt, tot ceea ce bătrâna are de oferit pentru a trăi viața de acum și viața pe care a trăit-o oarecând, în tinerețea ce nu mai iese la iveală decât prin acordurile unui misterios tango…

  Yvonne ajunge să fie scoasă la vânzare și trupul ei este un deliciu ce poate fi gustat pentru câțiva pesos… În mijlocul acestui coșmar, o iubire sinceră este tot ceea ce îi mai face sufletul să miroasă, din când în când, a copil. Destinul acesta – pe care nu și l-a asumat, dar în mijlocul căruia a fost împinsă cu brutalitate – devine o luptă împotriva propriei cărni, a Bisericii, a hidoșeniei celor din jur și ultimei fărâme de speranță în care caută puterea să mai creadă.

  Va rămâne Yvonne numai pariul pierdut al bătranei cu soarta, sau va reuși să trăiască propria viață?

  Pornind de la un scenariu orginal, regizorul Mihai Mălaimare propune un spectacol aproape alchimic, un creuzet în care momentele de o delicatețe ireală clocotesc la aceeași temperatură cu imagini de o forță aducătoare de neliniști! Un tablou cu penumbrele lui Velazquez, culorile lui Dali și filigranul lui Mucha, YVONNE evocă o lume sud-americană atât de asemănătoare în anumite tușe cu a noastră, o lume tulburătoare în care până și în coșmaruri se dansează tango!

 • GALERIE FOTO