• The Royal Shakespeare Company Twelfth NIGHT

  Concert
 • 3 Martie 16:00 - 18:00
 • Happy Cinema difuzează în curând întreaga stagiune The Royal Shakespeare Company 2018, formată din 4 spectacole: A douăsprezecea noapte, Macbeth, Nevestele vesele din Windsor, Romeo și Julieta

  The Royal Shakespeare Company este o organizație prestigioasă care își are reședința în Stratford-upon-Avon și scoate peste 20 de producții anual, reunind numeroși regizori și actori de seamă.

  Deschidem stagiunea The Royal Shakespeare Company cu „A douăsprezecea noapte”, povestea unei iubiri neîmpărtășite – amuzantă, dar în același timp sfâșietoare. O pereche de gemeni este despărțită de un naufragiu, iar cei doi frați, Viola și Sebastian, sunt nevoiți să-și poarte singuri de grijă pe un teritoriu străin.

  SPECTACOLUL ESTE DIFUZAT ÎN VERSIUNEA ORIGINALĂ, FĂRĂ SUBTITRĂRI.

  Christopher Luscombe, actor și regizor al unor spectacole apreciate de publicații ca The Daily Telegraph, se întoarce la Royal Shakespeare Company pentru a aborda cea mai importantă comedie a lui Shakespeare, o interpretare sclipitoare și dulce-amăruie a „vicisitudinilor soartei”, cu Kara Tointon și Adrian Edmonson.

  Cost bilet: 26 lei
  Durată aproximativă: 3 ore

  Vă așteptăm!