• IHamlet

  Theatre
 • 15 Februarie 19:00 - 21:00
  Găzduit de:
 • Nu există buton de pauză! E ca într-un rollercoster în care nu știi nici când te-ai urcat, nici când vei coborî.

  H, un adolescent aparent obişnuit, este uimit şi dezamăgit de lumea din jur. Atunci când închide ochii, lumea lui se transformă într-o reţea fabuloasă de gânduri şi imagini pe care le modelează la infinit, până într-o zi, când tot ceea ce părea sigur se scufundă sub o avalanşă de întrebări. O avalanșă de emoții, sunete, gânduri sparte la infinit, care îi aduc pe Hamlet, Ofelia, Laertes, Rosencrantz, Gertrude, Claudius, într-un univers multimedia fabulos cu proiecții holografice pentru a construi un Hamlet personal, un Hamlet al acestei generaţii, un Hamlet de azi.

  iHamlet este un proiect cultural dedicat adolescenților, bazat pe un text nou, inspirat mai degrabă din personajul Hamlet decât de subiectul piesei lui William Shakespeare. Împreună cu Teatrul Excelsior, Punctart a creat o experienţă teatrală ilustrată ca un eseu audiovizual despre inadaptare şi refuzul de a se conforma realităţii, dar şi despre conflictul dintre generaţii. Iluzia şi realitatea se îmbină într-un univers care sparge barierele timpului şi ale spaţiului, creând un timp al emoţiei.

  Un spectacol găzduit de Teatrul Excelsior, în stagiunea 2017-2018.

  iHamlet este online pe www.punctart.ro/ihamlet, la un like distanţă pe www.facebook.com/punctart şi poate fi urmărit pe Instagram: @punctart.

  Echipa iHamlet:
  Pe scenă: Catrinel Bejenariu, Gabi Costin, Vladimir Purdel, Vlad Pavel
  Regia: Catinca Drăgănescu
  Dramaturgia: Elise Wilk
  Coregrafia şi mişcarea scenică: Simona Deaconescu
  Scenografia şi costumele: Bogdan Costea
  Video & Light Design: Dan Basu
  Sound Design: INTERIOR8

  Durata spectacolului: 75 de minute
  Parteneri: Teatrul Excelsior, British Council, Institutul Naţional pentru Cercetare şi Formare Culturală.