• Să-ți dea Duminica sănătate #1 cu Heion

  Food & Drink
 • 23 Iulie 10:00 - 12:00
  Organizat de:
 • După ce am numărat toate zâmbetele de la ediția pilot (#0), newsletterul Zece la Rece este bucuros să anunțe o serie de petreceri după bloc în F-I-E-C-A-R-E DUMINICĂ!
  Curtea interioară a Palatului Universului o să aibă o atmosferă vibrantă, cu un meniu unic propus de cei de la Apollo111 Barul, FIX me a drink și Beans&Dots, care își unesc forțele pentru această ocazie.

  Încă o zi întreagă de funk, disco și soul cu Heion!

  Chit că ești un after-party seeker, vrei doar să bei ceva sau să iei brunch-ul de după biserică, ești mai mult decât binevenit la Palatul Universul.
  Și pentru cei care au chef de puțină iarbă, curtea se deschide către Parcul Cișmigiu, la fel cum și noi te primim cât e ziua de lungă.

  Un eveniment special are loc de dimineață: Atelierul incredibil al lui Baptiste Bohelay - „Musical Box”. Crează un desen, pune-l în mașinăria lui Baptiste și se transformă în… muzică.
  Piscina va fi în continuare prezentă și câteva umbrele în plus față de data trecută vor ține canicula sub control. Colac peste pupăză, vom avea și inghețate delicioase de La Delicii, cât să vă facă duminica perfectă.

  PROGRAM:

  10:00-16:00: Hipster parents & cool kids: Chill brunch + Dreamy workshop
  14:00-22:00: Disco Funk Bloc Party cu Heion (https://soundcloud.com/heion-music)

  INTRAREA LIBERĂ

  DUMINICA AJUTĂ

  Nu uita să te abonezi la newsletter: http://zecelarece.com
  Zece La Rece: 10 lucruri mișto care se întâmplă în București în fiecare săptămână în inbox-ul tău.
  Scris de un străin agramat.

  -------------------------------------------------------

  [ENGLISH]

  After counting the number of smiles on the pilot edition (#0),
  The newsletter Zece La Rece is excited to announce you a series of bloc parties E-V-E-R-Y SUNDAY!
  The courtyard of Palatul Universul will be buzzing, with a unique menu from Apollo111 Barul, FIX me a drink and Beans&Dots joining forces t forget to subscribe to the newsletter: http://zecelarece.com