• Maraton Rock Classics

  Concert
 • 3 Februarie 18:00 - 20:00
 • Maraton Rock Classics la Happy Cinema Bucuresti.
  Rock Classics: concerte legendare Black Sabbath, Rolling Stones, KISS, The Doors și Queen se văd pe 3 și 4 februarie remasterizate, sonorizare 5.1, la Happy Cinema București.

  Sambata 3 februarie
  18:00 Queen – Hungarian Rhapsody: Live in Budapest 1986
  19:00 MÖTLEY CRÜE: The End – Live in Los Angeles 2015 New Year’s Eve
  20:00 KISS Rocks Vegas

  Duminica 4 februarie
  18:00 The Rolling Stones: Ladies&Gentlemen ‘74
  19:00 Black Sabbath The End of The End
  20:00 The Doors – Live at the Hollywood Bowl ‘68

  Detalii:
  QUEEN – HUNGARIAN RHAPSODY: LIVE IN BUDAPEST 1986
  Filmat în 1986, acest important film-concert a fost re-masterizat în format digital. Showul face parte din ultimul turneu al lui Freddie Mercury, „Magic Tour” și este primul concert al unei formații rock din Vest organizat dincolo de Cortina de Fier și totodată spectacolul cu cea mai mare anvergură organizat vreodată pe Népstadion. Pentru acest eveniment istoric, autoritățile din Ungaria au reunit cei mai buni cameramani și tehnicieni pentru a surprinde momentul pentru posteritate. Punerea în scenă, pregătită pentru un public de 80.000 de fani, include hiturile Bohemian Rhapsody, Crazy Little Thing Called Love, I Want To Break Free și We Are The Champions.
  www.happycinema.ro/queen-hungarian-rhapsody-live-in-budapest-1986/

  THE DOORS – LIVE AT THE HOLLYWOOD BOWL 68
  Considerat un concert istoric și cel mai reușit concert Doors înregsitrat pe film, The Doors Live At The Bowl ’68 revine pe marile ecrane cu sunetul și imaginea re-masterizate la cea mai bună calitate. Fanii trupei pot să experimenteze acum singurul show Doors filmat în totalitate. „Vei avea senzația că ai fost pe scenă cu noi, la Bowl, susține Ray Manzarek. Bucură-te de interpretări senzaționale ale melodiilor Hello I Love You, The WASP (Texas Radio And The Big Beat) și Spanish Caravan.
  www.happycinema.ro/the-doors-live-at-the-hollywood-bowl-68/

  KISS ROCKS VEGAS
  Surprinsă la apogeul Turneului Mondial cu ocazia aniversării a 40 de ani, formația inclusă în Rock and Roll Hall of Fame a zguduit Las Vegasul în timpul concertelor de la The Joint, Hard Rock Hotel & Casino, în Noiembrie 2014. Pe o scenă cu decoruri impresionante, inspirate din Sin City, KISS interpretează piese clasice din impresionanta discografie ce însumează un total de 44 de albume: “Rock And Roll All Night,” “Detroit Rock City,” “Shout It Out Loud,” “Love Gun și multe altele. Cu efecte pirotehnice spectaculoase, filmul prezintă o experiență rock electrizantă.
  https://www.happycinema.ro/kiss-rocks-vegas/

  LADIES & GENTLEMEN: THE ROLLING STONES 74
  Filmul prezintă concertul The Rolling Stones, filmat timp de patru seri în Texas, în timpul turneului “Exile on Main Street. din 1972. Filmul a avut parte de o lansare într-un număr limitat de cinematografe în 1974. Acum, restaurat și remasterizat, filmul-concert “Ladies and Gentlemen” rulează din nou la cinema, fiind unul din cele mai bune showuri Rolling Stones care au fost vreodată filmate, conținând reprezentații strălucite ale unor piese clasice de la finalul anilor ’60 și începutul anilor ’70.
  https://www.happycinema.ro/ladies-gentlemen-the-rolling-stones-74/

  BLACK SABBATH – THE END OF THE END
  The End of The End este cronica turneului final al trupei care a făurit sunetul genului Metal – Black Sabbath. Pe 4 februarie 2017, formația a venit pe scena din Birmingham, orașul unde a început totul, pentru a susține concertul cu numarul 81 și ultimul din turneul The End – coborând cortina peste o carieră care s-a desfășurat de-a lungul a aproape o jumatate de secol.

  MÖTLEY CRÜE a susținut ultimele două show-uri din cariera lungă de 34 de ani la Staples Center în Los Angeles, în ajunul Anului Nou. Pentru a celebra cariera îndelungată și influența adusă istoriei muzicii rock, dar și pentru a-și onora fanii devotați, trupa a realizat un film de lung-metraj al concertelor finale. În turneul ei final, trupa a concertat peste tot în lume, vizitând 5 continente din Iulie 2014 (America de Nord și Sud, Europa, Australia și Asia), având peste 164 de show-uri. Concertul va încânta spectatorii cu multe elemente ale Turneului Final, cum ar fi solo-ul lui Tommy Lee în “Cruecifly”, show-ul lui Nikki Sixx, și punerea în scenă a hit-urilor trupei.
  www.happycinema.ro/motley-crue-the-end-live-in-los-angeles/

  Biletele costa 26 de lei si pot fi cumparate online pe site-ul www.happycinema.ro