• Dark Tranquillity - ATOMA, 19 aprilie, București

  Spectacol live
 • 19 Aprilie 19:00 - 21:00
  Găzduit de:
 • Dark Tranquillity se reintorc la Bucuresti in cadrul turneului ATOMA pentru un show de exceptie ce va avea loc pe data de 19 Aprilie in Quantic.

  Biletele se găsesc pe www.iaibilet.ro, în Magazinele Flanco și în rețeaua www.iabilet.ro/retea aici: www.iabilet.ro/bilete-concert-dark-tranquillity-atoma-31623/

  Considerati alaturi de In Flames si At the Gates pionierii asa numitei scene metal Gothenburg, Dark Tranquillity au aporape 3 decenii de activitate timp in care au scos 11 materiale de studio, cel mai nou dintre ele, Atoma, fiind lansat in 2016 si dand numele turneului care va ajunge si la Bucuresti.

  De-a lungul timpului, din Dark Tranquillity au facut parte artisti precum Anders Friden (In Flames), Michael Nicklasson (Carnage) sau Daniel Antonsoon (Soilwork). In momentul de fata Dark Tranquililty e o formatie alcatuita din artisti binecunoscuti ai scenei metal internationale, acestia colaborand sau facand parte la un moment dat din trupe precum Hammerfall, Tiamat, In Flames sau Lacuna Coil.

  Dark Tranquillity inseamna:

  Anders Jivarp - Tobe
  Niklas Sundin - Chitara
  Mikael Stanne - Chitara/Voce
  Martin Brandstrom - Clape
  Anders Iwers - Bass

  Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara la urmatoarele preturi:

  - Earlybird: 69 lei - primele 100 de bilete
  - Presale 1: 79 de lei
  - Presale 2: 89 de lei
  - La intrare: 100 lei

  Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM