• CASA CU NEBUNI in cadrul Campaniei Artistii pentru Artisti

  Theatre
 • 24 Martie 19:00 - 20:30
  Bilete: 25 lei
  Găzduit de:
 • Uniunea Teatrală din România anunţă cea de-a XVII-a a campaniei „Artiştii pentru artişti”, care are ca scop sprijinirea oamenilor de teatru care au nevoie de ajutor. Teatrul MASCA se implică şi în acest an în campanie, donând încasările obţinute din vânzarea a 100 de bilete la reprezentaţia din 24 martie a spectacolului CASA CU NEBUNI.

  O singură casă… cincisprezece destine care se întrepătrund într-un joc nebun de v-ați ascunselea cu viața și cu moartea împreună!

  La începutul anilor 1930, centrul Bucureștilor strălucea galant și lumea bună respira aerul curat de la șosea, în promenade lipsite de griji alături de străinii care încă se mai minunau de Micul Paris. Cu cât te apropiai, însă, de margini, de jur împrejur ca unul dintre cercurile lui Dante, un alt oraș începea să iasă la iveală. În contrast cu vitrinelele colorate, balcoanele cu flori și hainele parfumate de la centru, aici intrăm în lumea mahalalei, o lume a zidurilor scorojite și a oamenilor cu sânge fierbinte, iar deasupra tuturor cenușiul adulmecă precum un demon plictisit.

  Aceasta este lumea lor, a celor care se luptă din prima clipă de viață, cu ei înșiși, cu soarta, cu patimile și cu cei din jur. Ei sunt cei care muncesc ziua pentru a se dezlănțui noaptea unii asupra celorlalți, asmuțindu-și ura și iubirea deopotrivă ca niște câini turbați fără de lună… Aceasta e povestea lor, a celor care nu cunosc decât un singur anotimp: al nebuniei!

  Biletele se pot cumpăra DOAR de la casa de bilete a Teatrului MASCA, din Bd. Uverturii nr.14.

  Mai multe informaţii despre campanie şi despre teatrele implicate sunt disponibile la adresa:https://www.uniter.ro/campania-nationala-artistii-pentru-a…/