• Milk on fire la Teatrul Arte dell'Anima

  Theatre
 • 26 Aprilie 19:00 - 20:00
 • „MILK ON FIRE” la Teatrul Arte dell’Anima

  Teatrul Arte dell’Anima vă așteaptă în data de 26 aprilie, de la orele 19:00 la sediul său din strada Făinari, nr. 17D la spectacolul „Milk on fire” scris și regizat de Radu Pocovnicu. Un spectacol cu Lorena Luchian, Crina Lință, Mia Crișan și Ana-Maria Irimia.

  Ieșim tot mai învinși din conflictele de idei din Online. Învinși pentru că, în orice dezbatere virtuală care suscită opinii contrare, fie că vorbim de Homosexualitate, Politică sau Biserică (subiecte sunt multe) – nu există câștigători. Doar ură. O ură imensă, inumană, pe care nu o experimentăm direct, pentru că nu are față. De aceea, orice combatant virtual face din noi un potențial criminal. Vrei să vezi, totuși, cum arată acesta?

  Gândește-te, poate ești tu. Sau un prieten, o cunoștință, în ultimă instanță o persoană umană în carne și oase?...
  Vino la „Milk on fire”, unde 4 femei sunt angrenate într-un conflict pe tema alăptatului în public. Ce mai poate fi salvat după ce totul e aruncat în vertijul hate-speech-ului? Concluziile le trageți singuri. Daca există concluzii...

  Distribuție: Crina Lință, Lorena Luchian, Mia Crișan și Ana-Maria Irimia
  Regie și text: Radu Pocovnicu
  Scenografie: Ruxandra Manolovici
  Coregrafie: Alina Iacov
  Durată: 1h
  Producție: Teatrul Arte dell’Anima
  Preț bilet: 25 lei / 20 lei redus
  Adresă: Str. Făinari Nr. 17D, Sector 2, București
  Rezervările se fac pe pagina de Facebook: Teatrul Arte dell’Anima, la nr. de tel.: 0733060033 sau prin e-mail: teatru@artedellanima.ro.

  *Biletele sunt disponibile în rețeaua MyStage aici: https://www.mystage.ro/spectacole/milk-on-fire-910?af=41 și la Casa de Bilete a Teatrului Arte dell’Anima.