• The Vast&The Curious. Simona Baciu: Cum visezi imposibilul

  Theatre
 • 27 Martie 19:00 - 21:00
  Găzduit de:
 • În martie, The Vast&The Curious va explora lumea Simonei Baciu.
  În 1993, Simona a fondat o școală. Mai precis, a început cu o grădiniță, în apartamentul familiei.
  Transylvania College este astăzi cea mai bună școală privată din România și una dintre cele mai bune din lume. La școala Simonei, în Cluj, învață copii din 27 de țări, de la creșă, până la bacalureat. Două treimi dintre abolvenții școlii sunt admiși la universități de prestigiu din lume, iar educatorii români plecați din țară se întorc pentru a preda la Transilvanya College.
  Voi avea cu ea o conversație despre ce înseamnă să ai curaj, cum să îți stăvilești frica, ce au copiii nevoie pentru a reuși în viață, ziua în care aproape a închis școala și cum să-ți iei parteneri oameni mult mai buni decât tine.

  The Vast&The Curious este o serie de conversații între Andreea Roșca și antreprenori, inovatori și pionieri cu povești remarcabile. Live în fața audienței, pe scena Teatrului Apollo111, interviurile merg dincolo de tot ceea știm sau credem că știm despre succes. The Vast&The Curios este o explorare ”pe viu” a gândirii și experienței umane din spatele performanței.

  Dacă vă întrebați ”Cum au reușit, de fapt, acești oameni?”, aceasta este ocazia de a vă conecta direct cu victoriile, căderile, strategiile, practicile, fricile și emoția din aventura de a construi ceva care contează. Și, de a vă regăsi cu cei asemenea vouă, tribul curioșilor care explorează lumea pentru a găsi ceea ce contează pentru ei.

  Andreea Roșca este jurnalist, antreprenor, co-autor al cărții Cei care schimbă jocul, creator al atelierelor de gândire antreprenorială Effectuation și al unei foarte populare serii de interviuri cu fondatori de companii inovatoare.

  Detalii despre The Vast&The Curious: https://www.andreearosca.ro/vast-curious/
  Alte interviuri cu oameni remarcabili: https://www.andreearosca.ro/interviuri/