• Treapta a noua la Teatrul Arte dell'Anima

  Theatre
 • 21 Aprilie 19:00 - 20:30
 • „Treapta a noua” la Teatrul Arte dell’Anima

  Teatrul Arte dell’Anima vă invită la spectacolul Treapta a noua de Tom Ziegler, regia Mihaela Bețiu, sâmbătă, 21 aprilie, de la orele 19:00 la sediul nostru din strada Făinari, nr. 17D!

  Suspans, emoții, trăire și curaj, toate acestea într-un spectacol plin de umor, asumare și ironie.

  „Treapta a noua“, este povestea unei femei – Joanna McNeil - care s-a tratat timp de șase ani de alcoolism și care încearcă acum, cu ajutorul prietenei sale, Eleanor Houser, să repare răul pe care l-a făcut familiei sale din cauza dependeței de alcool. Acțiunea se desfășoară în ziua în care Melissa Wright, fiica sa de 16 ani, vine în vizită la mama sa, prima oară după abandon. De-a lungul celor câteva încercări de a-și recupera simpatia fetei, Joanna mai are parte și de câteva surprize, fie ele plăcute sau neplăcute, culminând cu apariția lui Tracy – o toxicomană adolescentă, ce vede în Joanna mama pe care ea nu a avut-o niciodată.
  DISTRIBUȚIE: Melissa: Roxana Văduva , Joanna: Carla Mihai, Tracy: Andreea Mera, Eleanor: Ioana Nicolae
  Clasă coordonată de prof. univ. dr.: Adrian Titieni
  Proiect coordonat de lect. univ. dr.: Mihaela Bețiu
  Scenografie si costume: drd. Mihaela Popescu
  Coord. prof. univ. dr. Ștefania Cenean
  O producție UNATC „I. L. Caragiale”.
  Durată: 1h 30’

  Preț bilet: 30 lei / 25 lei redus

  Adresă: Str. Făinari Nr. 17D, Sector 2, București, Bucharest
  Rezervările se fac pe pagina de Facebook: Teatrul Arte dell’Anima, la nr. de tel.: 0733060033 sau prin e-mail: teatru@artedellanima.ro.

  *Biletele sunt disponibile în rețeaua MyStage aici: https://www.mystage.ro/spectacole/treapta-a-noua-869?af=41 și la Casa de Bilete a Teatrului Arte dell’Anima.