• Cainele Gradinarului

  Theatre
 • 26 Aprilie 20:00 - 21:30
  Găzduit de:
 • Spectacolul „Cainele Gradinarului” este un remake dupa cel realizat in 1987 de Florian Pittis, o comedie musical exceptionala.

  Autor: Lope de Vega
  Regia: Serban Puiu
  Distributie:
  Contesa Diana: Teodora Daiana Pacurar
  Teodoro: Daniel Nuta/ Adi Gheo
  Marcela: Valeria Stoian
  Tristan: Serban Chitu
  Ricardo: Vlad Ianus
  Celio: Vlad Jinga
  Federico: Alexandru Prica
  Dorotea: Oana Dragne
  Fabio: Vlad Banzoiu

  Spectacolul „Cainele Gradinarului” este un remake dupa cel realizat in 1987 de Florian Pittis. A fost un spectacol jucat cu mult succes de-a lungul mai multor stagiuni la Teatrul Bulandra din Bucuresti, in care actorii din acea distributie incantau romanii si le redau bucuria de a trai si experienta unei tinereti vesnice. Chiar si in plina revolutie, cand oamenii stateau in Piata Universitatii, sala teatrului se umplea iar oamenii veneau pentru doua ore si urmeareau, cantau si erau incantati.

  Emilia Popescu, Oana Pellea, Mihai Gruia Sandu, Razvan Ionescu, Pittis, Manuela Ciucur, Marcel Iures si toti ceilalti din distributie respirau acelasi aer si erau un tot, un intreg, o traditie pe care acesti tineri actori incearca sa o transmita mai departe.

  Noua distributie este alcatuita din tineri studenti in anul terminal, tineri plini de energie al caror singur scop este sa va faca sa zambiti. Talentul lor combinat cu experinta regizorala a domnului Puiu Serban, regizor de comedii, si energia pe care maestrii Stefan Velniciuc si Doru Ana, profesorii coordonatori ai acestor studenti, le-au insuflat-o, au produs un spectacol plin de viata, muzica si situatii incalcite. Au combinat clasicul lui Lope de Vega, cu muzica lui Sorin Chifiriuc si alte slagare cunoscute si promit un spectacol tineresc, care va va incanta cu siguranta.