• Jurnalul lui Robinson Crusoe

  Theatre
 • 17 Septembrie 19:00 - 20:15
  Bilete: 31,80 lei, 15,90 lei
  Găzduit de:
 • Reprezentaţiile acestui spectacol programate pe 15, 16 şi 17 septembrie sunt singurele în care mai aveți ocazia să îl vedeți înainte de programarea din cadrul Festivalului Național de Teatru din 24 octombrie.

  "N-am mai văzut de câteva luni un spectacol atât de viu, unul căruia să nu-i găsesc cusur și, mai mult, care să mă țină toată un zâmbet și-un dat din picior. Pornind de la muzică și continuând cu decorul, costumele, coafura, machiajul, coregrafia, luminile, actorii și regia, „Jurnalul lui Robinson Crusoe” vă va face poftă de teatru și de viață.
  Se cântă și se dansează 75 de minute întregi (pregătiți-vă pentru încă 15 de aplauze), în ritmuri dintre cele mai felurite. În plus, tobele lui Alex Neagu sunt demne de orice concert indie-pop."
  Cătălina Miciu, scena9.ro

  Regia Mihai Măniuțiu
  Cântece Ada Milea
  Decorul Adrian Damian
  Costume Andrada Chiriac
  Coregrafia Andrea Gavriliu
  Light design Cristian Șimon
  Sound design Vladimir Ivanov
  Visuals Anya Dimitrov

  Cu: Mihai Smarandache, Marius Damian, Paula Niculiță, Antoaneta Zaharia, Ionuț Kivu, Cezar Antal, Dimitrii Bogomaz, Marius Stănescu, Anda Saltelechi, Ruxandra Maniu, Diana Gheorghian, Meda Victor, Constantin Cojocaru, Ioan Batinaș, Relu Poalelungi, Alex Neagu

  Durata spectacolului: 1 h 15 min
  Prețul biletelor: 31,80 lei, 15,90 lei