• Playful Yoga - clasă de yoga pentru copii mari (adică adulți)

  Workshop
 • 10 Februarie 15:03 - 17:03
  Găzduit de:
 • În ultima vreme, tot auzim despre copilul interior, copilul din tine, în fiecare dintre noi se află un copil care se ascunde. Poate fi un concept greu de înțeles, pentru unii dintre noi, dar, în același timp, alții se pot conecta rapid la semnificație.
  A fost o vreme când și eu m-am întrebat cine-o fi copilul ăsta al meu interior? Unde se ascunde? Și de ce? Apoi, a venit pe lume fetița noastră, Maia, și privind-o, m-am văzut pe mine, Lilik cea creață și pusă pe șotii, care se cățăra pe garduri, se dădea de-a berbeleacu’ pe dealuri și fura corcodușe. Apoi, m-am făcut instructor de yoga pentru copii și astfel, am creat spațiul necesar pentru Lilik mică să iasă la joacă în fiecare zi.

  Cine este copilul tău interior? Cum arată? Ei bine, ia o poză cu tine din copilărie, privește-te în ochi, amintește-ți năzbâtiile pe care le făceai atunci, și vino la clasa de yoga pe care ți-o propune Zen Corner the yoga project și Lilik Yoga Studio.
  Mama lu’ …., îl/o lăsați pe … la joacă?
  Umple spațiile cu numele tău, cere-ți voie să arunci mantaua, câteodată grea, a adultului și permite-ți să te joci cu noi. Yoga pentru copii, dincolo de asane, înseamnă distracție, sinceritate, bucurie pură, râsete și îmbrățișări. Clasa pe care ți-o propunem este super amuzantă, îmbină poveștile cu personaje fantastice, cu muzică și dans, asane și respirație, cu emoție și bucurie, relaxare și conectare.
  Îți vei reaminti jocuri de copilărie, emoții poate demult uitate, vei retrăi starea inefabilă a copilăriei.
  ___________________
  INSCRIE-TE aici
  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeqTE2dnGabR8Lg5TVNCzR_wixIWVCZ4FIGqROoX1ojL9wuMA/viewform?usp=sf_link

  Ai nevoie de:
  Haine comode și inima deschisă.
  _________________________
  Ne ghideaza Liliana Ionescu <3
  http://www.simonatache.ro/2017/07/18/curajosii-sunt-cei-care-fac-lucrurile-de-care-le-este-frica/

  Donatia recomandata 55 lei
  Sambata 25 noiembrie, 15:30-17
  Palatul Universul Bucuresti etajul 8 / Hotpod Yoga Bucharest