• Sărbătoarea Subcarpați - 1 decembrie, Arenele Romane

  Spectacol live
 • 1 Decembrie 20:00 - 22:00
  Organizat de:
 • Ca în fiecare an, tradiția spune că ne strângem pe 1 decembrie la Sărbatoarea Subcarpați. Trupa își sărbătorește aniversarea și ne sărbătorim cu toții Ziua Națională în cortul încălzit de la Arenele Romane.

  Primele 200 de bilete au pret special: https://www.iabilet.ro/bilete-sarbatoarea-subcarpati-29609/

  După ce anul trecut trupa a lansat noul album - Satele Unite ale Balcanilor, BestMusic vă invită și în acest an să ținem obiceiul în picioare si sa facem inca un concert sold out.

  Despre noul album
  „Este vorba despre a da jos granițele ca să descoperim un nou sunet balcanic, o cultură comună” - Bean MC

  Subcarpați e un mix exploziv între muzici tradiționale românești și beat-urile zilei de azi. O combinație eclectică prin care ne reoxigenăm cu folclor românesc, instrumente tradiționale și ritmuri de trip-hop, dubstep, rap sau dancehall.

  www.subcarpati.com
  www.facebook.com/subcarpati
  Instagram: @subcarpati_official

  Primele 200 de bilete la oferta earlybird au pret special de doar 49 de lei si se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

  Dupa epuizarea ofertei earlybird, biletele vor costa 55 de lei, respectiv 60 de lei. Cumparati-va bilete din timp, in fiecare an Sărbătoarea Subcarpați este sold out!

  Mai multe detalii curând!

  Un eveniment BestMusic Live Concerts