• Back Into the Green Yoga Camp

  Workshop
 • 12 Aprilie 15:00 - 15 Aprilie 11:00
  Organizat de:
 • Back Into the Green Yoga Camp, 12-15 aprilie, Porumbacu de Sus.
  Inscrierile se fac prin completarea formularului https://docs.google.com/forms/d/1p297oFAz-D1lCdXMoKL5hWxACPrIGc6xfOEx2UsWnRw/viewform?c=0&w=1
  ___________________
  Back Into the Green Yoga Camp ne poarta pentru a treiaoara intr-un loc magic, binecuvantat de natura si de oameni minunati. Vom fi in langa Porumbacu de Sus, pasind pe taram de basm, intre traditii romanesti si povesti cu zane, intrupate in lut. Stam la pensiunea La Curtea Porumbaceana, unde familia Lazariciu ne primeste cu bucurie si ne rasfata cu mese facute din ingredientele locului; iar practica de dimineata ne duce la Castelul de Lut Valea Zanelor ,cu muntii Fagarasi veghind in apropiere.

  Costul participarii este de 699 de lei si include:
  - cazare 3 nopti, joi, vineri si sambata in pensiunea Curtea Porumbaceana
  - 6 mese savuroase din ingrediente locale, servite la restaurantul pensiunii
  - toate activitatile si clasele de yoga

  *Costul nu acopera transportul si eventualele mese sau alte bunatati suplimentare (pe care le puteti comanda la fata locului).
  *Avem 24 de locuri disponibile.

  Transport:
  Ne deplasam cu masinile personale, ne grupam si impartim banii de benzina, asa cum am facut in alte zen camps.

  Program: Vinyasa Krama, Sivananda yoga, taste of yin yoga, pranayama, meditatie, mindful walking in picioarele goale prin roua diminetii, drumetie la Castelul de Lut Valea Zanelor.
  Plus: relaxare si pace by default, pajisti mari cu iarba proaspata si cel mai pur aer de munte, culmile Fagarasilor in zare, 3 ciobanesti blanzi, balansoare, flori, pomisori, padure, parau...paradis