• Sunt eu, Annabel - Lightwave Theatre Company

  Theatre
 • 26 Aprilie 20:00 - 21:00
 • Lightwave Theatre Company sosește în Timișoara, în data de 26 Aprilie 2018, la Teatrul Național Timișoara.

  Cei de la Lightware Theatre Company s-au făcut cunoscuți publicului larg prin participarea la emisiunea “Românii au talent” (2015) unde au primit un “Golden Buzzer” ce i-a propulsat direct în semifinală. A urmat participarea la “Die Puppenstars” din Germania, unde s-au aflat din nou printre finaliști, iar mai recent un adevărat turneu în Turcia. Compania continuă să surpindă plăcut publicul prin originalitatea spectacolelor și emoțiiile transmise într-un mod inedit.

  Spectacol nerecomandat copiilor sub 12 ani.

  Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 20:00-22:00), Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

  Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

  Susținut de Unicredit Bank și văzut de Radio Guerrilla

  Parteneri:
  GoLED, Centrul Cultural European si de Tineret pentru UNESCO "Nicolae Balcescu, Vama Sub Lumini de Oscar, Atelierul de Fabricatie si Reparatii "Grow Fast", Flash Cooper Advertising

  ----------------------------------------------------------------
  Ajunsă în casa copilăriei, își descoperă jurnalul pe care l-a ținut până la adolescență. Annabel este o fetiță ca oricare alta, dintr-o familie ca oricare alta, disfuncțională precum majoritatea, care prin imaginația sa încearcă să treacă peste certurile părinților, crescând și ajungând față în față cu tentațiile adolescenței. Păpuși în mărime naturală, într-un spectacol Lightwave Theatre destinat publicului adult.

  Povestea lui Annabel nu ar fi putut fi atât de impresionantă fără contribuția poetului Iulian Tanase, care a scris textul întregului spectacol. A subliniat într-un mod impresionant trăsăturile personajelor și luptele lor interioare printr-o împletire surprinzătoare a ideilor, ce, prin vocile Cristinei Ion (Annabel) și a lui Bebe Cotimanis (Domnul Timp), te va purta pe umerii inocenței, în brațele curiozității adolescentine și în palmele înțelepciunii maturității.

  Distribuția
  Cristina-Andreea Ion
  Petru Stratulat
  Oana Cercel
  Dragoș Stanciu

  Voci:
  Constantin Cotimanis
  Cristina-Andreea Ion

  Light Design: Ion Pomponiu

  Contact Lightwave Theatre Company
  Website: http://teatruvizual.ro / http://lightwave-theatre.com
  Mail: contact@lightwave-theatre.com
  Telefon: +40 740 067 505