• Malaga | de Lukas Bärfuss

  Theatre
 • 27 Martie 20:00 - 22:00
 • Teatrul LUNI prezintă:

  MALAGA
  de Lukas Bärfuss

  cu:
  Bianca Cuculici (Vera)
  Mircea-Alexandru Baluta (Michael)
  Voicu Aanitei (Alex)

  Regia:
  Florin Liță

  Producția: Teatrul LUNI de la Green Hours

  Un cuplu recent separat. Între ei, un copil.
  Vera vrea să meargă la Malaga pentru un weekend cu noul ei iubit; Michael trebuie să participe la o conferință importantă. Fac un aranjament cu un tînăr de 19 ani care să aibă grijă de fetiță, chiar dacă, încă de la început, există o îndoială cu privire la faptul că el este persoana potrivită. Dar unde există voință, există o cale de a-ți relaxa propria conștiință. Iar cînd tsunami-ul lovește, nu mai poate fi oprit.

  ”Bärfuss lasă lucrurile să înceapă ca o banală bucată de conversație, care se intensifică, ajungînd la proporțiile unei tragedii grecești.” (Andreas Klaeui, Frankfurter Rundschau)

  Nerecomandat persoanelor sub 15 ani!

  ---
  intrare:
  - 25 lei - achitat în avans, la sediul nostru, pînă în preziua evenimentului, neapărat cu un telefon în prealabil la 0788 452 485
  - 30 lei - achitat în ziua evenimentului, la intrare (redus la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după teatru :) în limita a 6 locuri și neapărat cu rezervare prealabilă la e-mail-ul de mai jos)

  ... și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Teatru, neapărat cu rezervare prealabilă prin e-mail, pînă max. în preziua evenimentului

  rezervări:
  # ideal din timp - pe teatru@greenhours.ro (confirmare în max. 48 ore)
  # doar la urgenţă - 0788 452 485 (L-V: 11-18)

  http://greenhours.ro/

  ☼ intrarea publicului se poate face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
  Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate (chiar și cele achitate) şi neocupate pînă atunci, se pierd - fiind oferite doritorilor fără rezervări.

  ☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 - max. 30 minute după ora anunţată.
  ☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotriviţi cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green...

  ☼ vă rugăm ca pe timpul spectacolului/concertului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE sau pe Mod Avion (pentru a nu interfera cu instalația de sunet!) şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.