• Curs pregătitor Vreau să fiu Stewardesă

  Expoziție
 • 16 Noiembrie 09:30 - 11:30
  Găzduit de:
 • Echipa Vreau să fiu Stewardesă organizează în perioada 16-19 noiembrie 2017, la București, un nou curs de pregătire stewardese pentru interviurile cu mari companii.

  Pe parcursul a 4 zile vei avea ocazia să înveţi şi să te pregăteşti intensiv pentru interviul cu ORICE companie aeriană. Înveţi tot ce ai nevoie pentru un interviu de succes: de la modul în care comunici, atitudine, imagine personală, până la simularea efectivă a unui interviu în faţa unui examinator. La finalul interviului simulat, vei primi feedback direct în legătură cu modul în care te-ai prezentat, cât și despre modul în care ai acumulat și aplicat cunoștințele dobândite la curs.

  După cele 4 zile de curs, vei pleca acasă cu un întreg bagaj de cunoştinţe despre aviație, despre modul în care trebuie să comunici, să te prezinţi, să reacţionezi şi să rezolvi diversele taskuri date în cadrul unui interviu cu o companie aeriană.
  Mai mult, la final de curs vei avea un CV perfect, verificat şi corectat îndeaproape de un specialist HR si fotografii profesionale ataşate CV-ului.

  *locuri limitate