• 818

  Locked In Escape Rooms Bucuresti
  3 recenzii

 • Jocurile din incinta Locked In sunt jocuri REALE “escape the room”. In loc sa apelezi la o lume virtuala pentru a avea parte de actiune, la Locked In traiesti in timp real si simti suspansul ca un detectiv adevarat, participi activ si ai parte de o experienta inedita.

  Jocurile reale “Escape the room” sunt jocuri interactive de societate care se bazeaza pe colaborarea si comunicarea intre participant. Acestia sunt incuiati, cu acordul lor, intr-o camera tematica si trebuie sa descopere si sa foloseasca elementele din camera, sa-si foloseasca spiritul de observatie, logica si imaginatia pentru a avansa pe firul povestii si a dezlega pas cu pas enigmele. Marea provocare consta in atingerea obiectivul final si anume, evadarea din camera

 • GALERIE FOTO

 • recenzii

  5.0
  (3 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


  292
  Andra Irimia
  17 Martie 2016
  5
  Evadare din cotidian!

  Atunci cand joci camerele de la Locked In (Prison Cell #37 si Dracula's Secret) ai parte de 2 experiente unice . Puzzle-uri originale, tematici interesante, decoruri pe masura, atmosfera care te tine in priza pana la sfarsitul jocurilor, distractia fiind garantata. Astept cu nerabdare Throne Room!


  005
  Miruna Slivneanu
  17 Martie 2016
  5
  super evadare !!!

  pur si simplu am uitat de tot, si am intrat in poveste. Nu stiu cand a trecut timpul. Un super decor si super puzzle-uri.


  248
  Liviu-Victor Marin
  29 Ianuarie 2016
  5
  cu sufletul la gura:)

  60 de minute in care am uitat de orice griji si am trăit povestile bine puse la punct ale fiecarei camere