• FRUDISIAC Cafe
  9 recenzii

 • FRUDISIAC este un spaţiu în care găseşti cafea de specialitate, mâncare sănătoasă, sucuri proaspete sau reviste speciale şi întâlneşti oameni cu interese comune: preocuparea pentru o viaţă sănătoasă şi dragostea pentru cafea şi design.
  Proiectul a fost realizat de către un studio de arhitectură din Londra şi include referinţe din designul scandinav: fatadă neagră din metal, pereţi placaţi cu lemn şi un interior minimalist, monocrom, cu linii simple şi cateva accente de culoare care conferă spaţiului un aer modern.
  Din efortul comun al arhitecţilor şi al unor meşteri locali a rezultat cel mai autentic spaţiu de design scandinav pe care il oferă Bucureştiul în acest moment.
  Corpurile de iluminat atent alese, instalaţia din tavan realizată pe comandă de către un artist danez, cafeaua de origine adusă din Stockholm şi meniul ce include preparate clasice precum Smørrebrød, oferă un sentiment de autenticitate şi subliniază încă o dată conceptul Nordic ce a stat la baza proiectului.

 • recenzii

  4.56
  (9 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


  Diana Stefan
  27 August 2016
  5


  Silvia Rogojina
  12 Aprilie 2016
  1
  Frudisiac, marea dezamagire

  Totul de la concept, design interior, locatie si meniu promitea mult, dar totusi acea astmosfera relaxata este intrerupta de o servire proasta si de vesela spalata sau nu prea.


  Brindusa Grama
  7 Martie 2016
  5


  Alina Iancu
  28 Februarie 2016
  5


  Gabriel Carol
  12 Februarie 2016
  5
  Great coffee!

  Best flat white in town!