• Origo Coffee Shop
  26 recenzii

 • Conceptul Origo este unul simplu, atenția noastră concentrâdu-se pe un singur vis: să dezvoltăm domeniul cafelei de specialitate în România și să explorăm potențialul acesteia în gust. De aceea urmărim cu pasiune întregul parcurs al boabelor: de la fermă, la prăjitorie și în ceașcă. Nimic nu ne bucură mai mult, decât curiozitatea voastră despre cafea.

  Credem și vrem să demonstrăm că o experiență completă și corectă poate oferi o perspectivă nouă în domeniul cafelei.

  Selecţia de cafele de origini şi metodele inovatoare de brewing oferă oaspeţilor o nouă experiență. Iar mirosul cafelei proaspăt prăjite este completat de aromele surprinzătoare ale ceaiurilor și infuziilor atent selecționate și 100% naturale: 3 ceaiuri clasice (verde, oolong, negru), 3 ceaiuri cu un profil mai bogat (spirulina, lemongrass, fructe de pădure) şi 2 infuzii de plante.

  Mai mult decât atât, experienţa poate fi luată la pachet: cafele de specialitate şi ceaiuri, ustensilele şi echipamentele profesioniste pentru aplicarea celor mai cunoscute metode de brewing aşteaptă să fie alese de pasionaţi.

  Seara, ceştile de cafea se transformă în pahare de cocktail. Origo devine pentru câteva ore Wine & Cocktail Bar şi îşi surprinde prietenii care-i calcă pragul cu un meniu special de cocktail-uri concept şi vinuri autohtone.

  Te invităm să participi la un adevarat spectacol al simțurilor, de luni până duminică!

 • GALERIE FOTO

 • recenzii

  5.0
  (26 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


  Diaconu-Tigau oana
  18 Mai 2018
  5


  Hanna Steinebach
  2 Decembrie 2017
  5


  Dan Lazăr
  30 Mai 2017
  5
  Best!


  IONELA CHIRILA
  29 Mai 2017
  5


  Dragos Asaftei
  19 Mai 2017
  5
  Great coffee