• Teatrul Unteatru
  4 recenzii

 • “UNTEATRU e un gând care a legat oameni într-un proiect cultural curajos .S-a născut din dorința de a face posibilă întâlnirea oamenilor cu teatrul, acasă, un teatru într-o casă. O casă fără poveste, sub acoperișul căreia teatrul increat își așează istoria ca într-un creuzet în care se topesc și se contopesc idei.

  Ne-am găsit un loc în vechiul București, într-o casă cu ceai, cărți și teatru, între pereți de cărămidă îmbrăcați în pânze negre. Nu i-am dat un nume, am singularizat și am obținut UNTEATRU -am sudat cuvintele pentru trăinicie.

  Aici nu aplauzi pentru că trebuie ci pentru că simți. Palmele nu se supun unor convenții ci au o viață a lor. Au receptori care răspund unor stimuli emoționali… dacă asta nu se întâmplă, nu aplaudați!”

  UNTEATRU reprezintă un proiect cultural independent unic, o necesitate în contextul social-cultural bucureștean actual
  UNTEATRU are nevoie de sprijin, așadar ne dorim să atragem în proiectul nostru oameni care își doresc să ajute la creșterea produsului cultural pe piața românească.
  Apariţia unui teatru independent înseamnă nevoia concretizată de act cultural, dorința omului de a fi martorul întâmplării artistice în spații neconvenționale.
  Arealul teatral bucureștean prezintă un deficit de săli de teatru în care publicul să se poată întâlni cu artiști tineri care nu beneficiază de rampa de lansare cuvenită.
  Pentru că teatrul înseamna întâlnire, susținem ideea că aceasta se poate întâmpla oriunde atâta timp cât părțile care o fac posibilă sunt prezente: actorul și spectatorul.

 • recenzii

  4.5
  (4 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


  Tina Florentina
  13 Mai 2018
  3
  Atenție la locatie!

  Piesele sunt minunate și oamenii frumoși. Locația este una care lasă extrem de mult de dorit și intrii în ea pe propria răspundere. În caz de cutremur, incendiu sau alarma falsa...


  Bogdan Dumitrescu
  4 Septembrie 2017
  5
  Teatru de calitate

  Piese care rivalizeaza cu spectacole de la tnb si care castiga numeroase premii. Merita sa vedeti un spectacol de teatru aici.


  Alexandra Amalia
  4 Septembrie 2017
  5
  Veniti la teatru!

  Fiecare spectacol e o nouă viaţă pe care o capăta un text. Acolo unde replica devine atotstăpânitoare.


  Dragos Asaftei
  16 Martie 2016
  5
  O experienta de incercat!

  Am fost de curand la "Hamlet". O interpretare deosebita axata pe trairile interioare ale personajului si o experienta aparte datorita punerii in scena: 3 actori care trec pe rand - fara recuzita speciala - de la un personaj la altul, punandu-ti la incercare imaginatia. De mers!