• Bohemia Tea House
  10 recenzii

 • Bohemia Tea House este ceainaria cu o atmosfera de poveste, cu relaxare, liniste si intimitate, unde timpul sta in loc si iti permite sa uiti de tine si de el.

  Aici ceaiul este respectat, adorat, infuzat corect si este de cea mai buna calitate. Nu se fac compromisuri, folosindu-se ceai la plic cumparat de la magazinul de pe colt.

  Pentru ca suntem o ceainarie adevarata iti oferim zeci de sortimente de ceai din care sa alegi, stim sa iti facem recomandarile potrivite in functie de cum te simti si ce iti doresti, in functie de momentul zilei sau in functie de anotimp.

  Poti sa ne vizitezi atunci cand vrei sa poti discuta in tihna cu prietenii tai sau sa va relaxati la un boardgame haios. Desigur ceainaria este alegerea perfecta si atunci cand vrei sa fii singur si sa te bucuri de o carte buna din biblioteca noastra, in compania minunata a ceaiului.

  Cand vii la noi esti intampinat de gazde zambitoare, care vor sa te rasfete cum stiu ele mai bine. De aceea pregatim multe prajituri si bunatati de casa, pe care le facem chiar aici si la care adaugam si un strop de prietenie.

  Ceaiul este prietenul, ritualul si deliciul nostru zilnic! Si ne dorim sa fie si al vostru! De aceea din magazinul ceainariei puteti sa alegeti din numeroasele sortimente de ceai pentru acasa, cesti si ceainice cochete, cani pictate, cutii dragute si accesoriile necesare prepararii unui ceai perfect.

  Au trecut deja cativa ani buni de cand am gazduit primul oaspete, timp in care am adunat experienta, munti de bucurie si emotii, prieteni dragi, zeci de evenimente de suflet dar si satisfactia ca ne-am indeplinit motto-ul:
  “Where tea is drunk, civilization begins.”

 • recenzii

  4.9
  (10 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


  Radu Adriana Elena
  9 Ianuarie 2018
  4

  Un loc interesant unde poti savura un ceai de calitate in compania prietenilor.


  Florin Bulumac
  15 Decembrie 2017
  5
  Frumos!

  Foarte linistit si placut!


  Madalina Nicoleta
  4 Decembrie 2017
  5
  :)

  Am fost aici de curand!O atmosfera foarte placuta si oameni faini!


  Marin Miruna Nicole
  8 Aprilie 2017
  5


  Mihaela Ana
  15 Martie 2017
  5