• Stadio - Restaurant cu Atrium
  15 recenzii

 • Restaurantul Stadio profită de arhitectura unica a unei clădiri emblematice pentru București. Cu o capacitate totală de 250 de locuri, Stadio se compune din trei zone complementare, dar cu accente de design diferite: o zonă de restaurant cu intrare din strada Ion Câmpineanu, o zonă centrală găzduită într-un atrium cu înălțimea de 30 m. și lumină naturală și o zonă de restaurant cu intrare din strada Doamnei, denumită Proseccheria.

  Decorul „împrumută” diferite elemente din lumea filmului, de la pereții acoperiți cu lambriuri finisate manual, cu un aer „vintage”, până la modul complex de iluminare al spațiului, cu spoturi, reflectoare și lămpi de diferite culori și forme.
  Gustul particular al fiecărui fel de mâncare în parte este dat de ingrediente de calitate precum brânza Pecorino, orezul sau sosul de pizza preparat după o rețetă proprie. Pastele sunt făcute în casă iar, acolo unde te aștepți mai puțin, descoperi boabe de rodie și caramel. Totul vine „ambalat” într-un format aparte, de la bruschetta lungă așezată pe un blat de lemn îngust și până la ouăle servite în tigaia în care au fost preparate.

 • recenzii

  4.67
  (15 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


  Alexandra Pârvu
  15 Septembrie 2017
  4


  Antzela Ouroutsi
  12 Martie 2017
  3
  ok

  great place but not so tasty food. the cocktails also seemed without taste. I don't know..I was expecting it better.


  Radu Dumitrescu
  27 Decembrie 2016
  5


  Dragos Asaftei
  20 Decembrie 2016
  5
  Punctul forte: Personalul foarte atent

  Loc bun pentru grupuri mari


  Paul Socea
  11 August 2016
  5