• Fundatia Calea Victoriei
  3 recenzii

 • Ne-am propus sa oferim celor din jur "delicatese culturale", impachetate in forma unor conferinte sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian.

  Fundația Calea Victoriei este o instituție culturală independentă care concepe cursuri și evenimente în domenii culturale și de dezvoltare personală. Misiunea noastra este să inspirăm tinerii și adulții prin arte și științe umaniste, abordate într-o manieră interactivă.

  La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam.

  Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc.

  Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate.

  Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

 • recenzii

  5.0
  (3 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


  Domnita Ralu
  13 Februarie 2017
  5
  La multi ani, draga Fundatie! :)

  Daca iti doresti un curs pentru sufletul tau, pentru relaxare sau pentru o schimbare in cariera, o sesiune de curs la Calea Victoriei este o alegere nimerita. Am cunoscut acolo oameni cu aceleasi inclinatii si pasiuni ca si mine si lectori priceputi si bine pregatiti. La multi ani draga Fundatie si la cat mai multe cursuri despre "frumos" in orice stare de agregare :)!


  Liana Ionescu
  10 Februarie 2017
  5
  Petrece timp de calitate!

  Fundatia Calea Victoriei este locul unde timpul trece cu folos, lectorii sunt foarte bine pregatiti si mereu dispusi sa raspunda la intrebarile tuturor! Gentiletea celor care lucreaza aici este o rara avis! Intotdeauna evadez cu placere in aceasta oaza de cultura de calitate! Iti doresc viata lunga si la multi ani, draga Fundatie!


  Livia Gyongyosi
  10 Februarie 2017
  5