• Cucina – the Italian Kitchen
  2 recenzii

 • Restaurantul Cucina ofera o exerienta italiana autentica, atat prin decorul rustic spectaculos, cat si prin optiunile culinare de provenienta italiana, preparate proaspat cu cele mai bune ingrediente.

  Este greu sa te decizi intre atatea preparate gustoase: grisine din parmezan, o varitate crocanta de pizza si paste facute in casa, precum si o selectie de peste proaspat si specialitati din fructe de mare.

  Atmosfera din restaurant recreaza spiritul unei ferme rustice din Toscana, atat prin decor, cat si prin acea ospitalitate tipic italiana, intretinuta de un staff pasionat, plin de caldura si de voie buna. Alegerile culinare specific italiene vor fi servite cel mai bine alaturi de un pahar (sau mai multe) din selectia noastra speciala de vinuri.

  Placerea prepararii deliciilor culinare se poate observa cu ochiul liber, caci chef-ul italian si ajutoarele sale isi fac numarul de magie in bucataria deschisa din incinta restaurantului. Nu fiti suprinsi daca veti vedea clienti fideli salutandu-se ca si cum ar fi vechi prieteni sau daca oaspetii se imbratiseaza cu echipa la plecare.

  In serile de vineri si sambata, incepand cu 7:30 PM, romanticii incurabili sunt invitati sa se rasfete intr-o calatorie muzicala catre Italia, cu muzica autentica si fermecatoare, interpretata de invitatul nostru special, Don Miche.

 • recenzii

  5.0
  (2 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


  Ioan Rodeanu
  14 Decembrie 2017
  5


  Dragoș Asaftei
  14 Martie 2017
  5