• Social 1
  9 recenzii

 • Inaugurat la nici doi ani de la relansarea Stadio, conceptul Social 1 pornește de la un decor amuzant, bogat în elemente de design inspirate din “cultura frumosului” cultivat înainte de 1989. Studioul de arhitectură PickTwo, a cărui semnătură se regăsește si la Stadio, reinterpretează ironic valori din “România socialistă” folosind însă limbajul comod al localurilor londoneze.
  Meniul de mâncare Social 1 continuă povestea Smart Casual, începuta la Stadio, cu rețete reinterpretate din toate marile bucătării ale lumii. Urmărind preferințele unui public tânăr, fiecare farfurie suprinde prin mixul de ingrediente și prezentare. Pentru mai multă aroma dar mai ales din dorința de a oferi mâncare sănătoasă, bucataria a facut loc unui grătar cu cărbuni "adevărați" si a unei instalații de afumare destinată rețetelor pe bază de carne și sosuri naturale preparate “în casă”.
  Ne-am dorit, încă de la început, să fim un loc de socializare așa că am gândit anumite băuturi și platouri de apetitiv astfel încât să se împartă între cel puțin două persoane. Iar pentru evenimente, avem chiar și un al doilea bar dedicat sesiunilor de live cooking. Până acum am organizat zile de naștere, prezentări de produse și chiar conferințe de presă- toate cu un aer social și bună dispoziție.

 • GALERIE FOTO

 • recenzii

  4.67
  (9 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


  Andreea Rotaru
  3 Ianuarie 2018
  5


  Radu Dumitrescu
  27 Decembrie 2016
  5


  Simona Preda
  15 Martie 2016
  4


  Andreea Matei
  11 Martie 2016
  5


  Andreea Craciun
  11 Martie 2016
  4