• AutoBoca Rent-a-Car
  8 recenzii

 • AutoBoca Rent-a-Car este o firmă românească care oferă servicii profesioniste de închirieri maşini. Cu o flotă diversă şi servicii extra inovatoare (Mobile Rent sau asigurare storno), Autoboca este una din cele mai populare firme rent a car din România. Puteţi închiria şi voi maşinile de Bun Venit care au intrat în inimile romanilor din străinătate şi nu numai. O să găsiţi în flota noastră maşini de calitate, potrivite pentru orice tip de activitate. Suntem la dispoziţia voastră în fiecare zi! În doar câteva minute o să aveţi acces la o maşină confortabilă şi sigură, fără stres sau bătăi de cap!

 • GALERIE FOTO

 • recenzii

  5.0
  (8 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


  Mihaela Abal
  24 Ianuarie 2017
  5
  Rapid, eficient si personalizat

  Am avut o colaborare excelenta, cu un agent foarte amabil si rapid in a imi gasi o masina potrivita pentru scopul meu. Recomand AutoBoca cu toata inima!


  Ilies Cosmin
  6 Decembrie 2016
  5
  profesionalism

  Baietii de la Autoboca sunt cei cu care am colaborat cel mai bine dintre toate firmele de rent-a-car.! Tot timpul tin cont de necesitatile mele si imi fac oferte personalizate de fiecare data. Recomand cu incredere!!!


  Bogdan Tofan
  6 Decembrie 2016
  5
  Calitate/pret - EXCELENT

  Colaborez cu ei orcand am nevoie de o masina in otopeni . Timpul alocat preluarii si predarii masinii a fost foarte scurt iar cei care lucreaza acolo au gasit solutii imediate pentru nevoile mele . Multumesc Autoboca !!!


  Lavinia Plugaru
  25 Mai 2016
  5

  Sunt oameni faini, flexibili si dedicati. Experienta mea cu ei a fost una buna si ii recomand cu incredere pentru serviciile de rent a car.


  Amanda Perry
  8 Februarie 2016
  5

  Seriozitate si profesionalism