• Quantic Pub
  4 recenzii

 • Aflat aproape de centrul orasului Bucuresti, Quantic este un spatiu cultural alternativ unde gasesti diversitate atunci cand vine vorba sa-ti petreci timpul liber: piese de teatru, concerte, coferinte, expozitii, spatiu de cultura, etc.
  Acest spatiu s-a nascut din dorinta de a ne scalda intr-o atmosfera cultural-creativa si de a oferi un spatiu pentru tinerii artisti, in care sa-si investeasca timpul, ideile, energia si care sa le asigure libertatea artistica si continuitatea necesare pentru a-si face auzite vocile.
  Incepand de la designul locatiei si pana la activitatile desfasurate, pub-ul Quantic este un loc aparte care va predispune mintea si sufletul la lucruri bune, frumoase si primenitoare pentru societate si va aduce ceva nou in dinamica orasului Bucuresti.
  Va invitam sa descoperiti o comunitate ale carei valori constau in activitati culturale, muzica de calitate, si bineinteles berea de calitate. Un colt de Bucuresti plin de viata, verdeata, prieteni si buna dispozitie, in care daca ati intrat o data, veti dori sa reveniti de cate ori simtiti nevoia de relaxare, sau de cate ori vi se va face sete. Va asteptam cu drag, nu ca si clienti ci ca si prieteni.

 • recenzii

  5.0
  (4 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


  Dan Alexandru Pancu
  17 Iunie 2018
  5


  Dobrescu Bogdan
  19 Martie 2018
  5


  Cristina Popa
  28 Iunie 2017
  5


  Cristina Albu
  27 Iunie 2017
  5

  Un loc foarte plăcut.