• 714

  JW Steakhouse Bucharest
  3 recenzii

 • Vita USDA Black Angus, impecabil pregatita, este vedeta incontestabila a casei. Aceasta carne de o savoare deosebita are marea calitate de a satisface exigentele celor mai pretentiosi cunoscatori si de a-i converti pe cei care nu sunt mari amatori de carne de vita.

  Atmosfera restaurantului imbie la o discutie relaxata, chiar si pe aceia care au venit pentru un pranz de afaceri. Designul este modern si contemporan, fidel unui steakhouse tipic american– relaxat, informal, nepretentios, natural. In zona centrala, deschisa si in cele doua private dinning rooms, restaurantul poate primi pana la 170 de persoane.

  Daca vita USDA Black Angus este vedeta meniului, broilerul este vedeta bucatariei. Acest echipament profesional de top prepara carnea la 750 de grade, sigiland in interior savoarea si aromele acesteia. T-bone, Tomahawk, fillet, NY strip, rib eye, porterhouse, well done, medium sau rare, oricare ar fi preferinta dumneavoastra, veti avea in farfurie o friptura desavarsita.

  In fiecare zi va puteti alege steak-ul preferat urmarind tablitele Cuts of the Day si puteti cere sa fie preparat dupa preferinta dumneavoastra.

  Calitatea deosebita a steak-ului este pusa cel mai bine in valoare de un vin pe masura. Iar meniul de vinuri al JW Steakhouse va fi pe plac, cu siguranta – ofera peste 100 de variante diferite, de la minunate vinuri locale, pana la vinuri premiate din Europa sau America. Gama generoasa de bourbon-uri completeaza elementele unei cine perfecte.

  Fiecare vizita la JW Steakhouse va va demonstra ca ospatarii cunosc foarte bine optiunile din meniu si sunt intotdeauna bucurosi sa va asiste in a face cea mai buna alegere.

  Program complet:
  - Mic dejun: 06:30 - 11:00 Luni - Duminică
  - Pranz: 12:30 - 16:00 Luni - Vineri
  - Cina: 18:30 - 23:30 Luni - Sâmbătă
  - Brunch: 12:30 - 16:00 Duminică

 • Recenzii

  5.0
  (3 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


  List_default
  anirban singha
  30 Noiembrie 2017
  5
  test


  971
  Alex Filip
  22 Mai 2017
  5

  Ambient fain. Ospatari amabili. Steak perfect. Recomand cu incredere!


  997
  Dragos Asaftei
  1 Februarie 2017
  5