• Cyclic Agency
  2 recenzii

 • Alegem ringul de dans pe care vrem să ne aflăm și tenișii pe care să-i punem în picioare. Alegem prietenii cu care să ne distrăm și energia cu care să ne mișcăm. Suntem cine vrem sa fim. Însă în mulțime, conectați de muzică, formăm un întreg care simte la unison.

  Cyclic e mai mult decâat volumul din difuzoare si artistul de la pupitru. E despre a transforma petrecerile obișnuite in momente memorabile. E despre BPM-ul inimii tale, nu al pieselor. Din 2010 trecem de la seri liniștite la nopți agitate, de la brize de răsărit la apusuri calde, de la house la tehno si de la homies la artisti internationali.

  Născută în București, agenția de DJ booking e prezentă acum, prin evenimentele pe care le organizează, peste tot în țară.

  Sub aripa Cyclic in Romania stau artisti precum Andhim/ AndreyPushkarev/ BennyGrauer/Golan/ GorjeHewek / Hector Couto/ Hoj/ Hot Since 82/ Izhevski/ M.A.N.D.Y./ / Markus Homm/ Martin Eyerer/ Mathias Kaden/ NickCurly/ Ninetoes/ OXIA/ / Patrick Chardronnet/ Phonique/ Ray Okpara. Parte a familiei sunt Azteca/ Dobrikan /Gully /Mano /Marika /Mihai Popoviciu / Moonsound /Nopame /Optick /Rosario Internullo /The Model /Toygun/ Bross.

  Entuziasmul și zâmbetele din mulțime sunt cele care ne motivează să continuăm să creștem , dar să repetam, ca într-un ciclu, aceeași rețetă a petrecerilor reușite: muzică bună, locuri unice și oameni speciali

 • recenzii

  5.0
  (2 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


  Alex Filip
  25 Februarie 2016
  5

  Great parties!


  Brînduşa Bîrsan
  19 Februarie 2016
  5
  The best parties în Bucharest and all around the country are clearly organised by Cyclic!