• Cinema Elvira Popesco
  8 recenzii

 • Deschisă în 1974, Sala de Cinema Elvira Popescu a fost complet renovată în 2011 după planurile cabinetului de arhitectură și design Lundi et Demi. Cu o capacitate de 183 de locuri, sala este echipată cu un proiector 35mm și cu un videoproiector Barco-2k care permite proiecțiile pe suport digital DCP sau blu-ray. Membră a rețelei europene Europa Cinémas, sala este administrată și programată de Institutul Francez din București. În afară de proiecțiile cinema de miercuri-duminică, sala mai găzduiește proiecții speciale, evenimente culturale (conferințe, spectacole de teatru și dans).

  TARIFE SALA DE CINEMA ELVIRE POPESCO

  Tarif întreg : 15 RON

  Carnet de 5 bilete : 60 RON, valabile 3 luni

  Tarif redus (studenți, pensionari) : 10 RON

  Carnet de 5 bilete la tarif redus : 35 RON, valabile 3 luni
  La prezentarea unei legitimații valabile

  Super redus (copii sub 14 ani) : 5 RON

  Tarif adult + copil : 15 RON

 • recenzii

  5.0
  (8 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


  Andra Constantin
  27 Martie 2018
  5
  Un altfel de cinema

  Locul perfect pentru a savura un film bun departe de agitatia centrelor comerciale. Aici va puteti bucura de liniste in frumoasa gradina unde se poate savura o limonada sau o cafea inainte sau dupa vizionari! Este un loc pe care il recomand cu incredere si unde revin cu drag mereu!


  Alina Ali
  14 Noiembrie 2017
  5

  Un altfel de cinema! Sala este curata si frumoasa iar proiectiile se vad minunat! Gradina este ingrijita, are bancute unde te poti relaxa iar oamenii sunt calzi si foarte primitori. Vizionare placuta!


  Bogdan Cornea
  1 Iulie 2017
  5
  Magnifique

  Cinematograful meu preferat. Filme altfel decât cele de la mall, calitate mai bună la un preț mai mic. Iar terasa din grădină este o plăcere în plus.


  Oana Petre
  7 Septembrie 2016
  5


  Dragoș Asaftei
  26 August 2016
  5