• Trattoria Monza
  3 recenzii

 • Pizzaria Trattoria Monza este amplasata intr-un cadru calm si natural, cu un design ce se aliniaza principiilor naturii, creand o atmosfera relaxanta care te imbie sa te racoresti in zilele toride de vara, sa te relaxezi cu prietenii la sfarsitul zilei savaurand cele mai gustoase preparate culinare.

  Pizzaria Trattoria Monza va asteapta in fiecare zi incepand cu ora 10:00 pana la ora 00:00 in Bucuresti, str. Baba Novac, nr. 25, sector 3, langa parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR) din cartierul bucurestean Titan, unde puteti degusta specialitati din bucataria italiana

  Aici gasesti totul incepand de la aperitiv pana la deserturi delicioase, cocktail-uri si cele mai imbietoare preparate culinare si vei descoperi secretele unei gastronomii variate.

  Cand spui bucatarie italiana te gandesti la pizza si paste. Insa noi va oferim o varietate de paste, peste, aperitive preparate italiene si deserturile delicioase care merita sa le descoperiti. Aceste sunt motive intemeiate pentru o vizita alturi de prieteni.

  Armonia si bogatia gusturilor, imbinate cu traditia bucatariei italiene servire impecabila si ambianta distinsa; aceste ar putea fi cuvintele care descriu "Trattoria Monza".
  Va asteptam cu drag si sa va uram: Buon apetito!

 • recenzii

  4.33
  (3 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


  Daniel Flore
  10 Ianuarie 2018
  5
  Locatie fara reprosuri

  Personal si servire la un nivel excelent,preturi avantajoase


  Alex Filip
  24 Mai 2016
  5

  Pastele sunt foarte bune, pizza monza e the best, iar pe terasa e o placere sa stai.


  Andreea Craciun
  11 Martie 2016
  3