02.03 • Bobonete • Văncică • Rait • Stand-up Comedy @ArenaPub

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Complexul Studențesc Regie, Splaiul Independenței 290, București, Romania
Organizator:

Despre

🎙️La cererea publicului, VINERI, 2 MARTIE, vă invităm de la ora 22:00, la al doilea SHOW de STAND-UP COMEDY cu BOBONETE, VĂNCICĂ și RAIT, cei mai cunoscuți actori și comedianți din România! 🤣 Minim 75 minute unde râzi în hohote!

🎟️ Bilet 50 RON | LOCURI LIMITATE!
☎️ Info: 0760.588.066 (SMS daca nu raspunde).
📢 Vă recomandăm sa vă achiziționați biletele din timp și să fiți prezenți la eveniment cu cel putin 1 oră înainte.
👉 LISTA cu toate datele evenimentelor cu ei o găsiți pe www.facebook.com/events/1988098024840311

🎙️ Bobonete Mihai este un om de televiziune, actor de stand-up comedy și prezentator TV al emisiuniunilor " Sunt celebru, scoate-ma de aici!", "Jocuri de celebritate" și "Vocea Romaniei Junior" difuzate pe PRO TV. Este cunoscut ca urmare a interpretării rolului Bobiță din serialul de comedie românesc de la PRO TV, Las Fierbinti. În 2003 a început să practice stand-up comedy , iar din 2006 joacă în mai multe filme marca PRO TV, printre care „Vine Poliția", „Made in Romania" și „Țaca-Paca" ,în ianuarie 2011 apare la „Neatza cu Răzvan și Dani", sub pseudonimul de „Văru' de la Giurgeni", iar după un sezon de matinal, pleacă la PRO TV, fiind cooptat la Serviciul Român de Comedie de către Toni Grecu.

🎙️ Adrian Văncică - Actor.Official.Page este un actor de teatru și film. A absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București, Facultatea de Teatru, specialitatea actorie la clasa prof. univ. dr. Mircea Albulescu. Este actor angajat al Teatrului Nottara din București și interpretul lui Celentano, prietenul de băutură a lui Firicel a lu' Cimpoaie (Cuzin Toma) din Las Fierbinti, serialul de comedie difuzat pe PRO TV.

🎙️ Mihai Rait este actor și comediant, cunoscut publicului datorită personajului Dorel pe care îl interpretează în serialul de mare succes „Las Fierbinti”, difuzat la Protv. Artistul, a participat şi la emisiunea „Vocea României”, unde a făcut parte din echipa Loredanei Groza.

Mode Depeche Events // STUDENT TV // Music Awards TV // MyPR