1 an de Berero / Garden party


Când:
23 Iulie 18:00 20:00
Gazdă:

Strada Someșul Rece 123, București, Romania

Despre

Berero Store, shopul faimos pentru selecția fină de beri artizanale și #baiatulcuberea împlinesc un an și vor să sărbătoriți împreună. Motiv pentru care lansează o invitație către toți pasionații de bere artizanală și prietenii lor.

Vă așteptăm sâmbătă, 23 iulie, să bem un pahar de bere, să ne simțim bine, să schimbăm păreri și să aflăm poveștile din spatele conceptului Berero, cum și de ce ne-am apucat și ce vrem să facem mai departe. Începem relaxați pe la ora 18:00 și terminăm când se termină sticlele de bere puse la rece.

Curtea Berăriei Ground Zero Beer este locul de întalnire cu voi, cei cu care am crescut, prietenii noștri, prietenii voștri, prietenii prietenilor voștri, colaboratori, oameni de-ai casei, cu muzică bună, burgeri și sandvișuri ce merg foarte bine cu berea artizanală, create de amicii noștri gurmanzi.

Și, pentru că este o ocazie specială, am provocat gașca de artiști să ilustreze ce au în minte atunci când se gândesc la conceptul Berero Store. Așa se face că a rezultat o serie de tricouri pe care le veți putea achiziționa la fața locului.

Intrarea este liberă! Nu aduceți cadouri, aduce-ți-vă cei mai buni prieteni de ieșit la bere!

Cheers&beers!